Kezdeményezés

2024.02.02. 16:00

Ismét biohulladékgyűjtő-edényeket osztanak Szolnok több pontján

Szombaton ismét osztják a házhozmenő konyhai zöld- és élelmiszer-hulladék gyűjtésére alkalmas lakossági edényeket. A Széchenyi lakótelepen három helyszínen lehet átvenni a gyűjtővödröket.

Rimóczi Ágnes

Az elmúlt hétvégén osztottak először biohulladékgyűjtő-edényeket Szolnokon

Fotó: Nagy Balázs

Hasonlóan a múlt szombathoz, február első szombatján is három helyszínen várják az NHSZ munkatársai azokat, akik jogosultak a házhozmenő konyhai zöld- és élelmiszer-hulladék gyűjtésére alkalmas lakossági edények átvételére. 

– Február 3-án reggel nyolc és délután kettő óra között vehetik át a lakók az edényeket. Ezúttal is a Botár Imre utcai parkolóban, a Karczag László utcai parkolóban (optika üzletnél), valamint Czakó Elemér utcai parkolóban, a Coop boltnál várják az igénylőket a kollégáink – tájékoztatta hírportálunkat az NHSZ sajtószóvivője. 

Molnár Lajos hozzátette: az edények mellé tájékoztató szórólapot is biztosítanak és a legfontosabb információkkal és kérdés esetén a kollégáik is adnak felvilágosítást. 

– Fontos, hogy az öt literes edény átvételéhez lakcímkártya szükséges, megbízásból csak meghatalmazással tudjuk kiadni az edényeket – tette hozzá a szóvivő.

A Botár parkolóban a Csóka, a Hild Viktor, a Lovas István és a Botár utcák lakosai, a Karczag utcai parkolóban az Aranyi, a Malom és a Karczag utcák lakosai, a Czakó Elemér utcai parkolóban pedig a Czakó, a Győrffy és az Orosz György utcák lakosai vehetik át a gyűjtővödröket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában