Ülés

2024.04.25. 07:20

Fejlesztések, praxistámogatás, beszámolók – sűrű napja lesz csütörtökön az abonyi testületnek

Csütörtökön tartja rendes ülését az abonyi képviselő-testület, amely egy sor fajsúlyos kérdésben dönthet.

Rózsa Róbert

Az előzetes napirend szerint beszámolók meghallgatásával indul majd az abonyi képviselő-testület csütörtöki rendes ülése. Előbb a város közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről, majd a tűzoltóság munkájáról szóló számadást tárgyalják meg a városatyák.

fórum,közmeghallgatás,micro,meeting,testületi,ülés
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Tárgyalja a testület az ABOKOM Nonprofit Kft. által végzett közfoglalkoztatási munkát, és ugyancsak az ABOKOM ad majd tájékoztatást az ifj. Darvay József Tábor tavalyi működéséről, illetve idei nyitási előkészületeiről, valamint az Abonyi Termálfürdő helyzetéről. Utóbbi azért sem mellékes, mert a strand épp szombaton nyitja ki kapuját erre a szezonra.

Dönthet a város az Ungár-kúrián felállítandó emléktábláról, és az önkormányzati fenntartású óvodákban dolgozók béremelésével kapcsolatban is. Ahogy arról is, hogy a nemrég a felnőtt háziorvosok letelepedésére elfogadott hétmillió forintos egyszeri támogatás összegét tízmillió forintra emelik.

Megállapíthatják továbbá az új bölcsőde építési pályázatára kiírt közbeszerzési eljárás eredményét, a belterületi útfelújításokra kiírt beszerzési eljárás eredményét és az Abony Közneveléséért kitüntetés díjazottját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában