Szemétszedés

2024.04.21. 21:50

Kesztyűt és zsákot ragadnak hamarosan Miklóson, a város is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz

Idén is részt vesz Törökszentmiklós az országos TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért című kezdeményezésben, az önkormányzat munkatársai a sportpálya melletti motocross pálya környékét tisztítják majd meg. Az önkéntesekhez bárki csatlakozhat.

Molnár-Révész Erika

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott Törökszentmiklós a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért nevű akcióhoz, melyet április 22. és 28. között tartanak országszerte. Az önkormányzat dolgozói az idei évben a sportpálya melletti városi motocross pálya környékét tisztítják majd meg április 23-án, vagyis kedden délelőtt. 

szemetszedes14
Fotó: MW archív / Forrás: Illusztráció

A szemétszedőkhöz bárki csatlakozhat előzetes telefonos bejelentkezés után, de saját találkozási pontot is lehet regisztrálni koordinátorként. Kesztyűt és zsákot a szervezők biztosítanak. A programot 12. alkalommal hirdették meg az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Az akció szervezője és koordinátora az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában