Projektzáró

2024.05.16. 19:30

Energiahatékony és környezettudatos működésre váltottak a fegyverneki közösségi házak

Elkészült a szapárfalui, valamint a Szent Erzsébet úti közösségi ház és a hozá tartozó irodaépület energetikai korszerűsítése Fegyverneken, a beruházás projektzáró rendezvényére csütörtök délután került sor. A fejlesztés célja az energiahatékonyság, ezzel pedig az intézmények működési költségeinek jelentős csökkentése.

Molnár-Révész Erika

A szapárfalui mellett a Szent Erzsébet úton található művelődési ház és annak irodaépülete esett át energetikai korszerűsítésen az elmúlt időszakban Fegyverneken. A két beruházásra összesen közel 170 millió forintot nyert a város a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán.

korszerűsítés,engetika,fegyvernek
A projektzáró rendezvényre a korszerűsítésen átesett Szent Erzsébet úti művelődési házban került sor csütörtök délután. Az eseményen Tatár László polgármester ismertette a beruházás részleteit
Forrás: Beküldött fotó

Az ünnepélyes projektzáró rendezvényre csütörtök délután került sor a Szent Erzsébet úti közösségi házban. Az eseményen Tatár László polgármester köszöntötte a megjelenteket, és ismertette a beruházás részleteit. Mint elmondta, az épületekben kicserélték a nyílászárókat, a fűtőtesteket és a kazánokat, valamint a hőszigetelés és külső színezése is megtörtént, emellett napelem is segíti a energiahatékonyabb működést. A beruházás célja az intézmények működési költségeinek jelentős csökkentése a környezettudatos megoldások segítségével.

Az esemény a helyszínek bejárásával ért véget. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában