Találkozó

2024.05.11. 18:00

Kiváló produkciókkal készültek a Karcagon megrendezett jubileumi művészeti fesztivál fellépői - galériával

A Napsugár Nyugdíjas Klub, a Márkus Ica Hagyományőrző Nóta és Népdal Egyesület, valamint az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő nevében Márkus Ica köszöntötte a X. Országos Nyugdíjas Művészeti Fesztivál szombati résztvevőit. Mint mondta, reméli a két nap alatt a sok-sok produkció remek szórakozást kínál a vendégeknek.

Daróczi Erzsébet

– Biztos vagyok abban, hogy ha a mai jubileumi rendezvényen elindul a műsor itt, a színpadon és felcsendülnek a szép dalok, nóták, a nap is ki fog ragyogni, mint ahogy majd az arcok is. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan elfogadták újra a szervezők felkérését és részt vesznek a mai, illetve a holnapi rendezvényen – hangzott el Szepesi Tibor polgármester köszöntőjében.

X. Országos Nyugdíjas Művészeti Fesztivál Karcagon, karcag, nyugdíjasok,fesztivál
Jó hangulatban telt a rendezvény
Fotó: Daróczi Erzsébet

– Bízom abban, hogy mindenki jól fogja érezni magát és nemcsak a színpadon állók fognak énekelni, hanem mindenki, aki a fürdőbe bejön, mert ennek a két napnak az a lényege, hogy a színpadon fellépők és a közönség együtt szórakozzon és jól érezzék magukat, akik eljönnek a rendezvényre – mondta a városvezető, majd Andrási István, a fürdő vezetője bemutatta a karcagi gyógyvizű fürdőt. 

Ezután a házigazdák, a Márkus Ica Hagyományőrző Nóta és Népdal Egyesület tagjainak nótacsokrával kezdetét vette a kétnapos találkozó, amelyre Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Békés vármegyéből is érkeznek fellépők.

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában