Beruházás

2024.05.17. 07:00

Javában tart a focipálya környékének fejlesztése Kuncsorbán

Sétányokkal, padokkal ellátott pihenőpark, valamint pelenkázó és mosdó is épül egyebek mellett Kuncsorbán, a helyi focipályánál. A munkálatok már tartanak, a teljes beruházás várhatóan július végére készül el.

Molnár-Révész Erika

Már épül a kuncsorbai focipálya mellett az a mosdó- és pelenkázó épület, ami a területet érintő nagyobb beruházás része. A Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Élhető Települések című alpályázatának 45 millió forintos támogatásából az épületen kívül sétányokkal, padokkal, ivókutakkal és árnyékolóval ellátott fásított parkot alakítanak ki, ahová egy okospadot is telepítenek majd, internethozzáférési lehetőséggel. 

Elkezdődött a beruházás, már épül a mosdó a focipálya mellett egy nagyobb fejlesztés részeként –mutatta ottjártunkkor Stassné Ullár Hajnalka polgármester 
Fotó: Mészáros János

A beruházás célja, hogy a lakosság számára egy tartalmas időtöltést biztosító, sportolásra és pihenésre is lehetőséget nyújtó területté váljon a focipálya környéke. A területre korábban szabadtéri kondipark is épült 18 millió forintból. A beruházás a tervek szerint július végére készül el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában