Szoljon Insta

2023.08.13. 09:01

Folytatódott a Szolnoki Szimfonikus Nyár

A Parti-Túra Fesztivál Jász-Nagykun Szolnok vármegye legnagyobb szabadtéri komolyzenei fesztiválját ezúttal a Kossuth téren rendezték meg.

Kiss János

Az aktív közönség többször is vastapssal jutalmazta az előadást

Fotó: Kiss János

A rendezvénysorozat programjának összeállításában a szervezők ügyeltek rá, hogy valamennyi korosztály megtalálja a hozzá legközelebb álló muzsikát.

A szombat esti Queen Symphonic koncert épp ilyen produkció volt. A rendezvény helyszínén – és azon túl is – együtt énekelt, zenélt, táncolt a több ezer fős közönség, mintha egy óriási házibuliba csöppentek volna a szórakozni vágyók. 

Felemelő élmény volt hallgatni nem csupán a Szolnoki Szimfonikus Zenekarnak, hanem a fantasztikus közreműködőknek is a műsorát. A Szolnoki Szimfonikusok és az országszerte fellépő Crazy Little Queen Tribute Band mellett Lőrincz Judit csak fokozta a hangulatot kimagasló  énektudásával. Ez az egyedülálló produkció nem jöhetett volna létre Balogh Sándor zseniális hangszerelése és vezénylése nélkül. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!