TISZAFÜRED

2018.04.24. 10:25

Teljesen megújul és új szárnyat is kap a sportszékház Füreden

Elkezdődött a Lipcsey Elemér Sporttelep székházának felújítása és bővítése. A munka az esős-havas tavaszi időjárás miatt később indult. Közel kétszázharmincmillió forintból valósulnak meg sportfejlesztések.

Ujvári László

Már a parkoló térkövezését végzik a munkások.

Fotó: Ujvári László

A komplex beruházás keretében megújult a régi, elhanyagolt lelátó, hamarosan a fedés is a helyére kerül. A közelmúltban kezdődött el a sportszékház teljes körű felújítása és egy új szárnnyal történő bővítése.

Emellett megújul a Benedek Gábor Városi Sportcsarnok küzdőtere és homlokzata. Az átfogó munka már elkezdődött, az időjárás függvényében nyár elejére elkészülhet.

A Szőlősi úti sportszékház új épületszárnyában öltözők, orvosi szoba, valamint mosdók is helyet kapnak. A főépület már új tetőt kapott, ottjártunkkor a szakemberek éppen az új parkoló térkövezését végezték.

Már a parkoló térkövezését végzik a munkások.
Fotós: Ujvári László

A sportfejlesztési hullámot a város labdarúgócsapatának harmadvonalba jutása indította el. Előkészületek zajlanak azonban egyéb beruházásokra is.

A sportcsarnok mellett várhatóan megépül egy rekortán borítású kézilabdapálya, máshol pedig egy sportparkot alakítanak ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában