Labdarúgás

2023.09.22. 14:25

Szerződést hosszabbított jászboldogházi játékosával a DAC

Csinger Márk 2027-ig írt alá a dunaszerdahelyi klubnál.

Kovács Levente

Csinger Márk 2027-ig szóló megállapodást írt alá a DAC-nál

Fotó: dac1904.sk

A jászboldogházi kötődésű Csinger Márk további két évvel meghosszabbította szerződését a dunaszerdahelyi DAC együttesénél. Csinger 2022 nyarán az olasz SPAL csapatától igazolt a szlovák élvonalbeli gárdához, eredeti szerződése 2025-én járt volna le, ezt toldották meg még két esztendővel, 2027. június 30-ig. A húszéves belsővédő Jászboldogházán kezdett el futballozni, onnan Zagyvarékasra, majd a Szolnoki MÁV-hoz került. A Tisza-partiaktól az MTK-hoz igazolt, innen vezetett az útja az olasz SPAL csapatához. Az U21-es válogatott alapembere az előző szezonban a Győrnél szerepelt kölcsönben, idén pedig már a DAC felnőtt együttesénél számítanak rá. A jelenlegi szezonban hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára, emellett egy-egy alkalommal szerepet kapott a Konferencia Ligában és a szlovák kupában is.

– Nagyon boldog vagyok, amiért a klub ennyire bízik bennem. Erre egyúttal kötelezettségként és annak a jeleként tekintek, hogy a DAC a jövőben is számít a szolgálataimra, ami nagyon kellemes érzés. Az első szerződésem aláírása óta eltelt tizennégy hónap alatt sok minden történt és bízom benne, hogy az elkövetkező években is sok csodálatos pillanatot élünk majd meg – nyilatkozta Csinger Márk a DAC honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában