Futsal

2024.04.24. 16:00

Döntetlennel zárta a bajnokságot a Lurkó Focimánia

Az utolsó forduló mérkőzéseit rendezték az NB III. Közép csoportjában. A Lurkó Focimánia a Ludovika vendégeként egy tét nélküli összecsapáson végül döntetlent játszott.

Kovács Levente

A Lurkó Focimánia kedden a Ludovika vendégeként lépett pályára egy tét nélküli mérkőzésen, ugyanis a szolnokiak második helye már a forduló előtt biztos volt.

Illusztráció
Fotó: Getty Images

Ennek fényében nem is volt gólzáporos találkozó, az első félidő végén a fővárosiak szerezték meg a vezetést, azonban a második játékrész elején Izsold Dániel góljával egyenlített a Lurkó. A Ludovika a hajrában ismét előnybe került, Rácz Imre együttesének viszont a meccs legvégén erre is volt válasza, Szabó Milán, a szolnokiak kapusa egalizált az utolsó percben, és beállította a 2–2-es végeredményt.

Ludovika–Lurkó Focimánia 2–2 (1–0)

Lurkó Focimánia: Szabó M. – Bathó, Dankovics, Szabó B., Izsold. Csere: Soltész-Nagy, Rácz R., Kiss B. Edző: Rácz Imre.

Gólszerzők: Holló (18.), Póka (33.), ill. Izsold (23.), Szabó M. (40.).

A Lurkó Focimánia számára még nem ért véget a szezon, a szolnokiak ugyanis nagy valószínűséggel még játszhatnak az NB II.-be jutásért egy rájátszás keretein belül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában