Labdarúgás

2024.04.28. 22:00

Nem nyert a Szolnoki MÁV, de továbbra is harcban van a negyedik helyért

A hetek óta győztes oldalon álló Szolnok csapatától mindenki a nyerő széria folytatását várta a hétvégén. A bizakodóknak erre minden oka meg is volt, hiszen a nyolcadik helyezett Monornál erősebb gárdákat is legyőzött már a MÁV. Ezúttal azonban csak döntetlenre futotta a szolnokiak erejéből, ennek ellenére továbbra is versenyben vannak a dobogó mögötti pozícióért.

Jegesi László

A Szolnoki MÁV továbbra is versenyben van a negyedik helyért, és abban bízott, hogy egy Monor elleni győzelemmel még közelebb kerülhet célja eléréséhez.

NB Máv 03.24. (2 of 25)
Dósa Zsombor (labdával) szerezte a MÁV egyenlítő találatát
Fotó: Nagy Balázs


Monor SESzolnoki MÁV FC 22 (11)

Monor, 300 néző, vezette: Sipos Katalin (Sáfárik P., Bizderi N.)

Szolnok: CSÁKI Sitku, TISZA, Szabó R. (Demeter, 86.), Kópis DÓSA, Lengyel B., Pelles Antal G. (Barna V., 66.), ANNUS, Iván M. (Kardos, 74.). Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Horváth L. (9.), Szabó B. (72.), ill. Dósa Zs. (31,), Annus (60.)

Nem kezdett jól a Szolnok, még tíz perc sem telt el, amikor vezetést szerzett a hazai együttes. Ebben az időszakban gond volt a védekezéssel, a Monor több alkalommal is átjátszotta a MÁV hátsó alakzatát. A félidő második részére rendezte a sorokat a vendég csapat, aminek egyenlítő találat és a hajrában egy nagy helyzet lett az eredménye.

Döntetlen állással fordultak a második játékrészre a mérkőző felek, amelyben a vendégek átvették az irányítást is. Annus Árpád-kapufa, majd egy szépségdíjas gól (12) a támadótól jelezte, hogy ezúttal sem adnák alább győzelemnél Horváth Csaba fiai. Végül egy szöglet utáni nagy védelmi hibát kihasznált a Monor (22), majd egy helyzete is akadt, de ezt már nem tudta gólra váltani a hazai együttes.

Horváth Csaba: Igazságos az eredmény, de úgy érzem, hogy  21-nél meg kellett volna tudnunk őrizni az előnyünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában