Labdarúgás

2024.04.26. 18:30

Nyolcpontos levonással büntették a Túrkevei VSE csapatát

Jogosulatlan játékok miatt nyolc pontot levon az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Igazgatóságának versenybizottsága a Túrkevei VSE csapatától.

Kovács Levente

Jogosulatlanul szerepelt több mérkőzésen Suri Botond, a Túrkevei VSE csapatának a játékosa a vármegye II. bajnokságban, ugyanis nem rendelkezett érvényes sportorvosi igazolással. 

Professional soccer player prepares to strike soccer ball with his cleat on stadium field
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Suri március 2-án a Kunmadaras, 16-án a Tiszaszentimre, 23-án a Fegyvernek, 31-én pedig a Besenyszög ellen is jogosulatlanul lépett pályára, emiatt a Versenybizottsága nyolc pontot levon a túrkevei csapat eredményeiből. Jandó Ferenc együttese jelenleg a tizedik helyen áll a bajnokságban 18 ponttal, a levonás után viszont az utolsó pozícióba visszacsúszik a gárda és tíz egysége marad.

A 18 éves játékos ráadásul az U19-es együttesben is pályára lépett lejárt sportorvosi igazolással, így a Túrkevei VSE ificsapatától is levontak hat pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában