Labdarúgás

2024.05.07. 18:00

Szolnoki játékosok góljaival nyert a Kazincbarcika az NB II.-ben

Bajnokot avattak az NB II. 31. fordulójában hétvégén. A listavezető Nyíregyháza ugyanis hazai pályán hátrányból fordítva legyőzte a Gyirmótot, amellyel nemcsak feljutását biztosította be, hanem elsőségét is.

Kovács Levente

Az NB II. másik feljutó helye még kiadó, amiért még a Vasas, illetve a Győr verseng egymással a hátralévő három mérkőzésen. Előbbi hétfőn a fővárosi derbin 3–0-ra nyert a Honvéd ellen, utóbbi pedig vasárnap a Pécs csapatát múlta felül.

Pekár László, Kazincbarcika, labdarúgás, NB II.
Pekár László (fehérben) duplája is kellett a Kazincbarcika győzelméhez az NB II.-ben
Forrás: Szombathelyi Haladás Facebook oldala

Újabb lépést tett a bennmaradás felé a BVSC, amely meglepetésre a Kozármislennyel szemben aratott sikert. Üldözői közül csak a Tiszakécske tudott nyerni hétvégén, Balogh Pál együttesének viszont így is hét pont a lemaradása.

Szolnoki játékosok góljaival diadalmaskodott a Kazincbarcika Szombathelyen, Kotula Máté góljával és Pekár László duplájával 3–1-re győztek a borsodiak.

Az NB II. 31. fordulójának eredményei

Siófok–Csákvár 1–2, Kozármisleny–BVSC 0–2, Nyíregyháza–Gyirmót 3–1, Tiszakécske–Ajka 2–1, Haladás–Kazincbarcika 1–3, Győr–PMFC 3–1, Soroksár–Mosonmagyaróvár 3–4, Budafok–Szeged 1–0, Honvéd–Vasas 0–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában