Ingatlanajánló

2023.09.30. 11:24

Cserépkályha és különleges hangulat Karcagon

Ha szereti a meleg színeket és a beépített világítást, akkor ez a 156 négyzetméteres ingatlan biztos elnyeri a tetszését. A Karcagon 35 millió forintért kínált családi ház akár két generáció részére is kellemes elhelyezést biztosít. Az otthon melegét cserépkályha adja, ráadásul az ingatlan 6 éve teljes felújításon is átesett.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Eladásra kínálok Jász-Nagykun Szolnok vármegyében, Szolnoktól 67 kilométerre, Debrecentől 64 kilométerre, a 4-es főút vonalán elhelyezkedő Karcagon egy családi házat

Az ingatlan kialakítása miatt, akár két család számára is kellemes otthont biztosít, összesen 156,2 négyzetméter alapterületű lakórésszel rendelkezik, mely a következők szerint alakul. A 721 négyzetméteres telken található, egy 1997-ben épült 75,6 négyzetméteres ház, melynek alapja beton és vegyes falazattal rendelkezik. 

Megtalálható benne 2 szoba, előszoba, konyha, nappali, fürdőszoba, WC, valamint terasz is tartozik hozzá. Az otthon melegét cserépkályha biztosítja. 6 éve teljes felújításon esett át. 

A melléképület szintén beton alapon vegyes falazattal épült, lakórésze 47,3 négyzetméter. Jelenlegi kialakítása szerint egy szobából, nappaliból, kiskonyhából, tusolóból és egy előtérből áll, mely akár gardróbként is funkcionálhat. A telken a harmadik épület beton alapon tégla falazatú, 33,3 négyzetméter. 

Teljesen felújított amerikai konyhás nappaliból, WC-ből és egy tárolóból áll. A gyönyörűen térkövezett udvar, remek lehetőséget nyújt baráti összejövetelek tartására, pihenésre. Az ingatlan összközműves, a gáz jelenleg nincs használva. A telken különböző tároló helyiségek találhatók. Per- és tehermentes, tisztasági festést követően azonnal birtokba vehető. Budapest és környékén található ingatlan csere is érdekel.[...]”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!