JÁSZBERÉNY

2018.01.24. 14:45

Jó az egyetem és az üzletemberek kapcsolata Berényben

Tizenkilencedik alkalommal szervezte meg a Jászsági Menedzser Klub Egyesület Jászberényben a menedzserbált.

Banka Csaba

Marosszentgyörgyi és jászsági vállalkozók a bálban

Fotó: Banka Csaba

A térség vállalkozói és a közélet szereplői ez alkalommal is a berényi Déryné Rendezvényközpontban gyűltek össze a mulatságra. A bál vendégeit dr. Rédei István, az egyesület elnöke köszöntötte.

A jászsági cégvezetők évindító bálján részt vettek a város erdélyi testvértelepülése, Marosszentgyörgy menedzserei is. Delegációjukat Birtalan István alpolgármester – aki maga is vállalkozó – vezette.

A jászberényi vállalkozások támogatták a tavaly decemberben felavatott marosszentgyörgyi Petőfi-­szobor létrehozását. A látogatással egyrészt most ezt a felajánlást köszönték meg az Erdélyből érkezők, másrészt tapasztalatokat is gyűjtöttek, hiszen szándékukban áll a jászságihoz hasonló menedzserklubot létrehozni Marosszentgyörgyön.

Marosszentgyörgyi és jászsági vállalkozók a bálban
Fotós: Banka Csaba

A bál lehetőséget teremtett a jászsági menedzserek és az Eszterházy Károly Egyetem kapcsolatainak további erősítésére is. A bál védnöke idén dr. Liptai Kálmán, az egyetem rektora volt, aki az elnökkel közösen nyitotta meg a rendezvényt.

Az elmúlt év egyik legjelentősebb eseménye volt a kistérségben az első gazdasági konferencia megszervezése, aminek méltó helyszínéül szolgált az egyetem jászberényi campusa.

Az együttműködés most folytatódott, a bál bevételét idén az egyetem számára ajánlották fel a vállalkozók.

A bálon bemutatót tartott Osztrovszki Ildikó olimpiai ezüstérmes zöldség- és gyümölcsfaragó, illetve az est fényét emelte Malek Andrea színész-énekes műsora is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!