Kultúra

2008.08.14. 17:04

Kiállítás és zenei est

Az augusztus 16-20. közötti karcagi XVII. Nagykunsági Kulturális Napok keretében szombaton 9.00 órakor a Kórház úti kosárlabda-pályán utcai kosárlabda-bajnokság lesz felnőtteknek.

DE

14.30 órakor a Városi Gyógyvizű Strandfürdőben zenés fürdő-show. Közreműködik: Ferenczi Béla és Monzinger Ferenc nótaénekes. 16.00 órakor a Karcag Ifjúsági Házban „Több mosolyt a gyermekek arcára! Gyermekek az erőszak ellen” címmel nyílik kiállítás az Európa Tanács által meghirdetett képzőművészeti pályázat anyagából.

A kiállítást megnyitja: dr. Fazekas Sándor polgármester, országgyűlési képviselő. „Építsük Európát a gyermekekért a gyermekekkel” programot bemutatja: Pappné Farkas Klára, az Európa Tanács Információs és Dokumentációs Központ igazgatója. 21.00 órakor a Karcagi Ifjúsági Ház udvarán akusztikus zenei est lesz, közreműködik: Nagy Ferenc, Somogyi Viktor és a Sunday Moped együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!