Konzervatív tanácskozás Budapesten

2024.04.26. 09:29

Videóüzenetben köszöntötte a CPAC Hungary résztvevőit Donald Trump

A volt amerikai elnök arról beszélt, hogy a konzervatívok minden nap azért harcolnak, hogy megőrizzük a kultúrát, a szuverenitást és fenntartsák a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit.

MW

Donald Trump videóüzenetben köszöntötte a budapesti CPAC Hungary 2024 konferencia résztvevőit

Forrás: Képkocka a videóból, Hír TV

„Először is szeretnék köszönetet mondani Orbán Viktor miniszterelnök barátomnak, valamint az Alapjogokért Központ főigazgatójának, Szánthó Miklósnak” – jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki a CPAC Hungary 2024 rendezvényen egy videóüzenetben köszöntötte a résztvevőket. Felidézte, hogy nemrég beszélt az Egyesült Államokban a CPAC-en, és most megtiszteltetésnek veszi, hogy Magyarországon szólhat ennyi hazafihoz, akik – szavai szerint – büszkén harcolnak a nyugati civilizáció megmentéséért vívott harc frontvonalában.

Donald Trump köszöntőjét itt tudja megtekinteni:

Együtt veszünk részt egy epikus küzdelemben, hogy felszabadítsuk a nemzetünket mindazon baljós erők ellen, amelyek el akarják pusztítani. Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megvédjük szuverenitásunkat, megvédjük életmódunkat, és fenntartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit. Elnökként büszke voltam arra, hogy együtt dolgozhattam Orbán miniszterelnökkel, aki egyébként egy nagyszerű ember, hogy előmozdítsuk a két nemzet értékeinek és érdekeinek érvényesítését

– fogalmazott Trump. Hozzátette:

„Leszámoltunk az illegális bevándorlással, megvédtük határainkat, munkahelyeket teremtettünk, megvédtük hagyományainkat, valamint a ma oly fontos zsidó–keresztény értékeket. Alig várom, hogy ismét szorosan együtt dolgozhassak Orbán Viktor miniszterelnökkel, amikor az Egyesült Államok 47. elnökeként leteszem a hivatali esküt. Amíg egységesek maradunk az elveinkhez hű víziónkban, és félelem nélkül védjük értékeinket, addig a konzervatívok meg fogják nyerni a csatát, hogy megmentsük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól, és visszaállítsuk a konzervativizmus uralmát.”

Csak így tovább, fantasztikus munkát végeztek, és nagyszerű miniszterelnökötök van

– zárta üzenetét Donald Trump.

A CPAC Hungary 2024 konferencia pénteki napjának közvetítését a HírTV-nek köszönhetően itt is tudja követni:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában