Indul a kampány

2024.04.20. 10:04

Orbán Viktor: alázat nélkül nincs győzelem! (videó)

Az ellenfeleink azért nem tudják másfél évtizede megszerezni az emberek bizalmát, mert eljátszották a becsületüket – hangsúlyozta a miniszterelnök.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a Fidesz-KDNP európai választási kampányindító rendezvényén

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Húsz éve minden európai választást megnyertünk. Mi vagyunk Magyarország és Európa legsikeresebb politikai közössége. Nem tűzhetünk ki kisebb célt, azt javaslom, nyerjük meg ezt is – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök abban a videóban, amelyet a közösségi oldalára töltött fel, és amely egy részlet a kormánypártok pénteki európai parlamenti kampánynyitóján elhangzott beszédből. A kormányfő hozzátette:

Közben azért őrizzük meg a szerénységet. Alázat nélkül nincs győzelem. Lássuk jól, az ellenfeleink azért nem tudják másfél évtizede megszerezni az emberek bizalmát, mert eljátszották a becsületüket. Elfeledkeztek az alázatról. Mert a választási győzelem, kedves barátaim, csak eszköz, egy jó eszköz, amellyel az embereket szolgálhatjuk. Mi ezt tesszük kormánypártként 14 éve. Ezért kapunk bizalmat újra és újra

– emelte ki Orbán Viktor.

„Csak a béke! Csak a Fidesz!”

Brüsszelben ma háborúpárti többség van. Meg kell védenünk a magyar emberek békéjét és biztonságát! - írta újabb posztjához Orbán Viktor, amely szintén egy részlet a kormánypártok pénteki európai parlamenti kampánynyitóján elhangzott beszédből. 

„Mi vagyunk azok, akik talpra állították a magyar gazdaságot”

Egy millióval többen dolgoznak, mint 14 évvel ezelőtt, a minimálbér és az átlagbér megháromszorozódott – sorolta a kormányfő az elmúlt évek kiemelkedő eredményeit.

Elérhetővé tette Választási Manifesztumát a Fidesz

Elérhetővé tette a KDNP által is támogatott, brüsszeli változásokat sürgető Választási Manifesztumát a Fidesz szombaton a közösségi oldalán.

A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette pénteken a kormánypártok európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a budapesti Millenárison.

"Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl. A háború, a szankciók és az energiaválság miatt az Unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot. A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. Európa válságban van. Ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell" - olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.

Változás kell! felszólítással hozzátették: ha így megy tovább, Európa belesodródik a háborúba, a migrációs hullámok tönkreteszik az európai nemzeteket, a genderpropaganda pedig megrontja gyermekeink jövőjét. - folytatódik a szöveg.

Ha így megy tovább, az unió az emberek helyett továbbra is a Soros-hálózatnak adja az európai adófizetők pénzét - írták.

"Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassuk Brüsszelt" - emelték ki.

Úgy fogalmaztak: "A Fidesz jelöltjeinek Brüsszelben is Magyarország az első! Ezért szavazzunk az európai parlamenti választáson a Fidesz békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire" - szólítottak fel a Választási Manifeszumban, amely azzal zárul: "Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában