Az igazság

2024.05.14. 13:00

Menczer Tamás: Gyurcsány úrnak megártott az önbizalom… (videó)

Magyarország békéjét és biztonságát a háborúpárti baloldallal szemben is meg fogjuk védeni - mondta közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Menczer Tamás napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Elvesztegetett évtized áll Magyarország mögött Orbán és kormányának vezetésével

 - mondta egy rendezvényen Gyurcsány Ferenc. Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Facebook-oldalán úgy reagált, hogy volt egy elvesztegetett évtized, akkor Gyurcsány és társai vezették az országot és tönkre is tették. Csak egy válság volt, és mégis csődbe vitték az országot. Az égbe emelték a rezsit, tönkretteték a munkahelyeheket, elvettek egyhavi bért és nyugdíjat - emlékeztetett Menczer Tamás. Ehhez képest Orbán Viktor a válságok korában vezeti Magyarországot; Covid, bevándorlás, háborúk, szankciók, energiaválság, gazdasági válság. Ahogy a politikus kiemelte, mégis egymillióval többen dolgoznak, visszaadták és megvédték a 13. havi nyugdíjat, csökkentették a rezsit, a családtámogatási rendszer pedig világszinten is páratlan. 

Mindezeken kívül Orbán Viktornak köszönhetően nem vagyunk benne a háborúban, míg ha Gyurcsány Ferenc vezetné az országot, már rég benne lennénk a háborúban

 - hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Menczer Tamás úgy véli, a helyzet napról napra veszélyesebb és súlyosabb. 

Magyarország békéjét és biztonságát a háborúpárti baloldallal szemben is meg fogjuk védeni. Június 9-én, csak a béke, csak a Fidesz

 – zárta videóját Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában