bonyodalom

2020.12.11. 20:06

Vallomás: ezt az egy dolgot bánta meg Horváth Éva a Farm VIP versenyében 

Az exszépségkirálynő elmondta, hogy mit gondol játékostársairól és arról, hogy neki kellett távoznia a Farm VIP műsorából a döntő előtt.

Forrás: tv2

Ma este érkezik a TV2-re a Farm VIP döntője, ám hogy kialakulhasson a végő hármas, Horváth Évának még csütörtökön ki kellett esnie. Az ex-szépségkirálynő egyébként csak pár kukoricával csúszott le a dobogóról, Vasvári Vivivel párbajozott – írja a Bors.

Ezt az egy dolgot bánta meg

Éva a kiesése után elmondta, számított arra, hogy benne lesz az első háromban, de a kiesése miatt csak magát okolja, nem haragszik senkire.

Egyáltalán semmilyen tüske nem maradt bennem azáltal, hogy most ő jutott tovább a játékban. Nagyon ügyesen, nagyon gyorsan pakolta, úgyhogy ott tényleg az utolsó pár másodperc volt az, ami döntött. Beremegett a kezem, és ledőlt kettő ebből a toronyból. Így jártam. Semmit nem bántam meg és semmit nem csinálnék másképp. Talán lehet, hogy a szilvánál tovább ottmaradtam volna velük.

Ott láttam, elgurult nekik a pöttyös, de nagyon fáradt voltam, én is emberből vagyok

– magyarázta Éva utalva arra, hogy az éjszakai szilvafőzéskor bizony idő előtt tért csicsikálni.

Építette a személyiségét

Éva egyébként úgy érzi, sokat nyert a műsorral, korábban a Borsnak is elmesélte, hogy nem bánta meg, hogy gumicsizmára cserélte a tűsarkút, de most időre van szüksége, hogy feldolgozza azt a sok-sok élményt, ami érte a műsorban. Ez egyébként mind építette a személyiségét.

Azáltal, hogy el voltunk zárva a külvilágtól és civilizációmentesen éltük az életünket, és meg tudtunk így maradni, tudtunk így létezni, és boldogan léteztünk, ez egy csodálatos dolog volt

– folytatta az anyuka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!