szerelem

2021.02.22. 17:03

Árulkodó jelek! Fontos mérföldkőhöz érkezhetett Weisz Fanni kapcsolata

Weisz Fanni a jelek szerint megtalálta az igazi boldogságot párja, Gergő mellett.

Forrás: Ripost

Bár Weisz Fanni és párja, Gergő tavaly szeptemberben buktak le, hogy egy párt alkotnak, a Ripost úgy tudja, a szerelmesek már augusztus közepe óta járnak együtt.

Vajon Fanniéknak ez a közel 6 hónap is elég volt ahhoz, hogy az összeköltözés mellett döntsenek? A lap egyik olvasója az utóbbi hetekben többször is látta Fanniékat az egyik lakberendezési áruházban.

„Külső szemmel is jól látszik, mennyire boldogok egymással. Együtt válogattak és nézelődtek az áruházban” – kezdte a lapnak Betti.

„Mivel én követem Fannit az Instagramon, mert nagy rajongója vagyok, azt tippelném, hogy az összeköltözésen munkálkodnak. Ha jól láttam, voltak is többen, akik megkérdezték a dolgot tőle a profilján. Bármi is az igazság, örülök, hogy Fanni boldog és megtalálta a másik felét” – mondta.

A siket modell tavaly július közepén jelentette be, hogy véget ért a házassága Hajmássy Péterrel. Úgy tudni, Fanni az édesanyjánál élt, amíg meg nem találta új otthonát, ahová végül szeptemberben költözött be. Vajon már nem is él egyedül?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!