felfoghatatlan fájdalom

2021.02.28. 17:20

Borzalmas tragédia: megerőszakolták a tizenhét éves lányt, felakasztotta magát

A bíróság szerint az erőszak, valamint az öngyilkosság is megakadályozható lett volna nagyobb odafigyeléssel és szigorral.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Rettenetes öngyilkosság rázta meg az angliai Suffolk megyét. Ipswich városában egyik reggel borzalmas látvány fogadta a rendőröket: a tizenhét éves Megan Younger-Watson testét felakasztva találták meg. A fiatal lány minden bizonnyal öngyilkos lett, ezt támasztják alá az előző este történtek is.

Megan a barátaival egy házibuliban ünnepelt, ahol a társaság több tagjával együtt felöntött a garatra, a buliban ráadásul kábítószer is fogyott.

Hazafelé tartva Megan zavart állapotban közölte a barátaival,

hogy megerőszakolta őt valaki a buliban, másnap reggelre pedig a felakasztott holttestére találtak rá a hatóságok

– írja a Daily Mail alapján a Ripost.

Megan édesanyja, Natashia Younger-Watson szerint a lánya környezetének többet kellett volna tennie annak érdekében, hogy ne fajuljon tragédiává a mókásnak induló buli.

Az öngyilkossá vált lányt a környezete gyönyörűnek, udvariasnak és jó humorúnak ismerte, az elvesztése az egész közösséget megrázta. A suffolki bíróság közlése szerint az erőszak, valamint az öngyilkosság is megakadályozható lett volna nagyobb odafigyeléssel és szigorral.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!