Keresi az igazit

2017.06.27. 18:02

Brad Pitt még mindig facér

Brad Pitt nehezen heverte ki a válása utáni sokkot, hiszen jó ideig úgy tűnt, hogy ő és Angelina Jolie igazi álompár. Pitt inni kezdett, és ráadásul szinte azonnal elkezdett róla terjedni a pletyka, hogy máris új barátnője, sőt barátnői vannak.

Mediaworks Online

Hölgyeim, Brad Pitt ismét az igazit keresi!

Brad Pitt és Angelina Jolie válása látszólag nagyon megviselte a nők bálványát, alkoholproblémák miatt kellett kezelni, és a Daily Mail beszámolója szerint a lelkiállapotának kimondottan ártott, hogy több hírességgel is összeboronálták. Egyesek Kate Hudsonnal és egykori feleségével, Jennifer Anistonnal is hírbe hozták; a listát pedig Elle Macperhson jelenléte „koronázta meg”.

Egy szemtanú súgta meg a brit lapnak, hogy látta Pittet és a modellt egy étteremben – feltűnően jókedvűek voltak, és úgy tűnt, igencsak bizalmas a viszonyuk. Állítása szerint megérintették egymás kezét, sőt minden jel arra utalt, hogy épp randevúznak.

Ella Macperhson egyébként nemrég jelentette be, hogy elválik Jeffrey Soffertől, gyermeke apjától. Brad Pittnek azonban ehhez saját bevallása szerint semmi köze, tehát a színész továbbra is keresi az igazit. A pletykákat pedig igen röviden kommentálta: – Nem halok bele a bánatba, és továbbra sincs új barátnőm!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!