rátermettségpróba

2017.10.19. 12:30

Hamarosan képernyőre kerül az Ázsia Expressz

Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, 5000 km és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland.

Hét sztárpár vállalkozott arra, hogy teljesíti az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A kalandos, heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve, hogy kiderüljön, ki a legrátermettebb, ki viszi haza a műsor fődíját.

Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt ezt az utazást míg él, nem felejti el. A sokak számára sorsfordító Ázsia Expressz epizódjait, a hírességek küzdelmekkel teli kalandját november 7-től tűzi műsorára a TV2.

A csatorna utazós-realityje keddtől szombatig 19:00-tól, a Tények után látható. A párosokat Vietnamon, Laoszon, Kambodzsán és Thaiföldön keresztül nagy létszámú nemzetközi stáb követte, hogy a nézők egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le.

„Az Ázsia Expressz az egyik legizgalmasabb, legdrámaibb, legszórakoztatóbb műsor, amit valaha készítettünk. Több száz fős nemzetközi stábbal közösen valósítottunk meg” – mondta Wisinger János, az Ázsia Expressz-t is gyártó IKO Műsorgyártó produkciós igazgatója.

Az Ázsia Expressz műsorvezetője Ördög Nóra, akit a távoli helyszínre családja is elkísért. A TV2 képernyőjére kerülő utazós-reality forgatása alatt Nóra és férje – Nánási Pál is – dokumentálta az eseményeket. Így egy családi video-blogban novembertől az is kiderül, ők hogyan élték meg a négy országot átívelő utazást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!