boldog szülinapot!

2021.02.28. 22:00

Hároméves lett a kis SMA-s Zente, már ilyen nagy fiú

Édesanyja a közösségi oldalán is felköszöntötte a kis Zentét.

Forrás: Ripost

Három évvel ezelőtt, február 28-án délelőtt háromnegyed 11-kor megszületett Zente.

„Anya és Apa lettünk és kezdetét vette a nagy kaland... A miénk sajnos kicsit nagyobb kalandocska, mondhatni »extrém sportolók« vagyunk! Pontosabban csak Te, mi meg segítünk téged, ahogyan erőnkből telik! Tavaly ilyenkor arról írtam, hogy már akkor, 2 évesen mennyi mindenre és mindenkire rácáfoltál azzal, hogy élsz, hogy fejlődsz, örökké mosolyogsz, hogy megmozgattad az egész országot és a lista szinte végtelen!” – kezdte Zente édesanyja a megható posztot, amelyhez egy friss fotót is csatolt a szülinapos kisfiúról – írja a Ripost.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=281488193334934&id=100044212667440

Mint írja, tavaly még csak bízott benne, hogy mára már megteszi a kisfiú az első lépéseket, de leírni sem merte még akkor. Ez sikerült, így nem is lehetne nagyobb az örömük, Zente folyamatosan fejlődik.

„Ismét sikerült megmutatnod a kételkedőknek, ráadásul már négy hónappal ez előtt, hogy egy SMA 1-es kisfiú is képes megtanulni állni és lépegetni! Látom /látjuk, hogy ez csak a kezdet! Rengeteg erő, energia és akarat van még benned! Egyértelművé téve, hogy jó az irány és ez csak a kezdet!

Én, a többi anyukával szemben nem tudom azt írni, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a három év. Őszintén én úgy érzem, hogy 10 év félelme, felelőssége, aggódása, küzdelme, energiája, öröme, szeretete, boldogsága lett belesűrítve. Eszencia. Te vagy a mi kis eszenciánk! Maximális, koncentrált dózis mindenből! Isten éltessen, kicsi napsugarunk, drága Zente »babánk«!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!