gólyahír

2017.09.01. 13:45

Kisbabát vár Tomán Szabina – Azt is eláruljuk, ki az apuka

Árpa Attila egykori felesége, a szépséges Tomán Szabina nemcsak újra szerelmes, de már el is jegyezték. A meggy a habostortán, hogy Szabina anyai örömök elé néz.

Bombaként robbant a hír, hogy Tomán Szabina gyereket vár. Itt viszont nem áll meg a sztori, kiderült, a borsonline.hu szerint leendő gyermeke édesapja el is jegyezte.

Árpa és Szabina tavaly váltak el, és szokatlan módon, de egyszerre tudatták a hírt a Facebookon. Sokan suttogták már korábban is, hogy vége a házasságuknak, viszont baráti viszonyban maradtak – az idők során kiderült, hogy ez így is volt.

Egy közös gyermekük született, Amira, aki most biztosan boldogan várja, hogy megszülessen a kistestvére, 11 év lesz a korkülönbség közöttük.

Szabina szerelme és gyermeke édesapja pedig Tornóczky Anita egykori párja, Szini Béla. A szépség, aki ma már menő üzletasszony, a magazinnak ugyan nem erősítette meg a gólyahírt, de egy olvasóriporter, aki ugyanazon a repülőn utazott, mint ő alaposan „végigpásztázta”, és a jelekből még azt is megállapította, hogy a kismama a terhesség 16. hét környékén járhat.

Mi pedig ezúton kívánunk sok boldogságot a párnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!