hírességek

2019.07.19. 23:00

Őket csodálják a legjobban a világban

41 országban 42 ezer ember bevonásával készítettek felmérést, amely alapján összeállt a „világszerte a legjobban csodált emberek” listája.

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Mehdi Taamallah

A YouGov.com készítette a felmérést, amely alapján összeállt a lista.

Azt nem árulták el, mi alapján állították össze a listán szereplő neveket, akikre szavazni lehetett. Az eredmény nem meglepő: azok állnak a dobogón, akik gyakran szerepelnek a médiában.

A felmérés alapján Michelle Obama áll az első helyen, őt az amerikai médiamogul, Oprah Winfrey követi, a harmadik helyre az Oscar-díjas filmcsillag, Angelina Jolie került. A listán II. Erzsébet brit királynő a negyedik lett.

A korábbi amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton a 8., a popdíva Madonna a 11., Ellen DeGeneres tévés személyiség pedig a 15. lett. A jelenlegi first lady, Melania Trump a 19. a rangsorban.

A világon a legjobban csodált férfiak listáján Bill Gates milliárdos az első, a volt amerikai elnök, Barack Obama a második. Őt az akciósztár Jackie Chan követi.

A YouGov.com egy másik listáján, amelyen az Egyesült Államokban legjobban csodált férfiak szerepelnek, Donald Trump a második.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!