Bulvár

2008.10.15. 11:26

Görög motívumok, és lázas megbetegedések az új Cozombolis klip forgatásán

Cozombolis a napokban forgatta legújabb klipjét egyik legszebb hazai műemlékünkben, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Kaszinóban. A videó a nemrég megjelent második nagylemez "Érezd az ütemet" című dalához készült, és utalva az énekes görög származására néhány erre utaló motívum is felbukkan benne.

BigPress

A görög származású szolnoki zenészt ugyan megviselte a hajnali kezdés és hideg, de nagyon élvezte a forgatást.

- Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, pedig fáradtak voltunk, mivel hajnalban kezdtünk. Én ráadásul soha nem tudok korán lefeküdni, ami miatt délre úgy éreztem magam a fáradtságtól, mintha berúgtam volna – kezdte nevetve Kozi. – A külső helyszíneken egy szál ingben fáztunk is a korai órákban. Sajnos a csapat néhány tagja be is lázasodott estére, én is visszaestem, mivel pár nappal a forgatás előtt még lázcsillapítóval kezelt a feleségem. De ennek ellenére is nagyon jó volt a hangulat, Béres László Jimmy rendezővel és csapatával dolgoztunk akik igazán profin végezték a munkájukat.

A klip koncepciója, hogy zenélünk a Várkert Kaszinó gyönyörű épülete- és a különböző textil díszletek előtt, amit meghallanak az ókori ruhákba öltözött emberek, és odajönnek bulizni. Azért is ezt a számot választottam a kliphez, mert valóban ilyen a hangulata és a közönség is úgy fogadja ezt a dalt a fellépéseinken, mintha ugyanúgy ismernék, mint a régebbi számainkat – és rögtön táncra is perdülnek tőle. Ráadásul a forgatáson is tapasztaltuk ezt a hatást, hiszen a Duna parton sétálgató külföldi turisták közül többen odajöttek hozzánk, hogy nagyon tetszik a dal, és meg tudják-e vásárolni a lemezt.

A zenekar egyébként kisebb változásokon esett át az elmúlt időszakban, de máris összerázódtunk a számtalan fellépésen ami a nemrég megjelent második lemez kapcsán adnunk. Új dobosunk Heller Péter, aki népszerű művész, Heller Tamás fia. Péter szerencsére nem csak jó dobos, hanem nagyon lelkiismeretes is, úgyhogy minden a legnagyobb rendben – mesélte Kozi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!