Bulvár

2009.08.15. 12:16

A szakdolgozatból a város is profitálhat

Egy főiskolás lány, Hartó Anikó a békéscsabai Szent István Egyetem Gazdasági Karának végzős hallgatója, szakdolgozatát a mezőtúri önkormányzat külső és belső kommunikációjáról írja.

S.L.

A kérdőív lényege, hogy mennyire bizonyul elegendőnek a Városi Televízió, a Túri TV, a Pont Rádió, a Mezőtúr és vidéke helyi újság, valamint az internetes önkormányzati hírportál, a mezőtúr.hu tájékoztató funkciója.

Anikó, aki a hétféléves képzés kötelező gyakorlatát tölti a mezőtúri városházán, a település jegyzőjétől kapott engedélyt arra, hogy a kérdőívet a lakosság elé tárja. Úgy tervezi, hogy körülbelül 500-600 helybélit akar megkérdezni, a lényeges információk hatékonyságáról, ami már elég nagy szám ahhoz, hogy a város vezetése számára is mértékadó eredmény szülessen. A főiskolás lány munkáját a város önkormányzata is hasznosítani akarja a jövőben, hiszen kézzel foghatóan kiderülnek a hiányosságok.

A kérdőívekkel a túri lakosok a helyi OTP és a postahivatal várakozóhelyein, valamint a piac és a forgalmasabb pontok  környékén találkozhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!