Bulvár

2009.08.17. 08:38

Sikeresek voltak a nyári táborok

Az első napokon minden táboros saját kezűleg színezte ki az előre megrajzolt tábori pólóját, amit aztán büszkén viseltek.

BCS-DM

A Summer Club táborban egy varázslatos nyaraláson vehettek részt a gyerekek. Képzeletben eljuthattak egy kitalált szigetre. Természetesen angol mondókák, dalok, mesék, szerepjátékok segítségével. Mesemaraton tábor pont olyan csodálatos volt, mint az általuk megjelenített világ, amely élményt nyújtott, fejlesztet, kikapcsolt.

Tették mindezt a régi, örökérvényű, értékeket képviselő mesék felhasználásával a pedagógusok. High school musical angol nyelvi táborban a kedvelt filmek, zenék angol változatával ismerkedhettek meg a gyerekek. Belebújhattak a szereplők bőrébe és énekelheték az angol dalszövegeket. Végül egy saját maguk által koreografált táncot is betanultak, amit azután az utolsó napon a szülőknek bemutattak.

A Zick und Zack német táborban is a mesék játszották a főszerepet, azaz ezek segítségével tanultak és játszottak a gyerekek mondókákat történetre felfűzve. A nap hasznos eltöltése mellett a játéknak, a kreatív foglakozásoknak is helye volt az igazi szünidei táborokban a Családi Napköziben Jászberényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!