Bulvár

2013.01.16. 12:24

Anita lett a Nike új arca

A világhálón viharsebességgel terjedt a hír a közelmúltban, hogy az egyik legnagyobb sportszergyártó világcég, a Nike egy magyar lányt választott legújabb arcának. A hír különös jelentőséggel bír, hiszen nemcsak hogy magyar, de túrkevei lányról van szó!

Szoljon.hu

– A lányom, Hodosi Anita kapta a főszerepet a Nike téli futókollekcióját bemutató kampányában – fogadott otthonában a lány édesanyja, Hodosi Lajosné Eszter. A fotókon a kifejezetten a zord téli időjáráshoz készült csúcstermékek láthatóak a gyönyörű magyar modellen.

– Anitára egy korábbi válogatáson figyelt fel a Nike, így a mostani kampányra felkérték, készítsen bemutatkozó videót. Anita kalandos úton le is forgatta a kis filmet, és végül őt kérte fel a sportmárka – számolt be. – A lányom jelenleg New Yorkban él, kislánykora óta modellkedni szeretetett volna. Tizenkét évesen, az édesapja kitartásának köszönhetően behívták egy modellügynökségre. Először természetesen azt gondolták, hogy persze minden apukának a saját kislánya a legszebb, de amikor meglátták Anitát, készítettek róla portfóliót és ígérték, két év múlva jelentkeznek – emlékezett vissza.

A szülők már-már azt hitték, puszta ígéret volt mindez csupán az ügynökség részéről, és rendkívül meglepődtek, amikor két esztendő múltán az ügynökségtől hívás érkezett: szeretnék látni az akkor már tizennégy esztendős lányt.
[caption id="" align="alignleft" width="360"] Anitára nagyon büszke az egész család. Édesanyjánál mindig kéznél van néhány kép a lányairól. Fotó: Csabai István
[/caption]
– Nem volt könnyű időszak, hiszen Anita sorra kapta a felkéréseket: Malajzia, Szingapúr után bejárta Németországot, Japánt, Kínát, eljutott New Yorkba, ahol most is él és ahol sikerült elérnie, hogy a Nike őt válassza – számolt be az anyuka.

Anita elmondta, hogy nyáron járt egy Nike castingon (válogatáson) New Yorkban. Az egyik katalógusukhoz kerestek modellt, benne volt az esélyes háromban, de végül nem őt választották. Így nagyon örült, amikor egy hónappal később felkérték, hogy készítsen videót sportolás közben.

– Éppen Japánban voltam nyaralni, így ott kellett elkészítenem a felvételt – mondta Anita.
– Kissé nehézkes volt az időeltolódás miatt egyeztetni az ügynökségemmel minden részletet, de végül sikerült. A második kisfilmet például úton Magyarország felé az egyik reptéren vettem fel, amihez az ott várakozó embereket is meg kellett kérnem, hogy segítsenek –
árulta el a lány, aki nagyon boldog volt, amikor megtudta, ő kapta meg a munkát.

– A fotózás éjszaka zajlott, Brooklynban. Délután 17 órakor kezdtük és reggel 7-kor fejeztük be. Eléggé fárasztó volt, hiszen szinte végig futnunk kellett, de nagyon élveztem. Reggel 6 órakor, amikor az utolsó képeket készítettük, kezdett a forgalom is beindulni, különleges hangulata volt – emlékezett vissza a modell.

Képek Anitáról

Igazi sportőrült a fiatal modell

Anita azért is örült a nemrég kapott munkának, mert igazi sportőrült. Kézilabdázott, magasat ugrott, futott, atletizált és szinte mindenféle sportot kipróbált azóta. Két éve jógaimádó, nyáron pedig megtanult teniszezni, ez a legújabb szerelem most.

A nővére mai napig a sportból él, profi kézilabdázó, már negyedik éve Franciaországban játszik.
– A sport szeretete családi vonás. Anyukám is atletizált, sok-sok érmet nyert a városának. Apukámmal a mai napig kimegyünk esténként futni, ha otthon töltök egy kis időt – számolt be a lány, aki azt sem tartja kizártnak, hogy pár év múlva, modell karriere után jóga oktatóként próbálja ki magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!