Bulvár

2015.05.04. 18:56

Az ország gengszter rappere játszóházba jár gyermekével

Dumaszínház Roast-on „pirították” Ganxsta „Döglégy” Zolit a közelmúltban a szolnoki Campus főépületében a stand up nagyágyúi, Kiss Ádám, Kormos Anett, Benk Dénes, Dombóvári István és Litkai Gergely. A célszeméllyel, Ganxsta Zolee-val beszélgettünk.

Mátyus Krisztina

– A roast szabad fordításban, annyit jelent, hogy pirítás – kezdett bele Ganxsta Zolee. – Ezt a műfajt, amely nagyon divatos, Amerikában találták ki és olyanok vettek részt benne, mint Snoop Dogg és Mike Tyson. Magyarországon először Nagy Feróra lett kitalálva, amit a nézők még a tévében is láthattak. Nemrégiben jött egy ötlet és megkerestek a srácok a Dumaszínháztól, hogy mi lenne, ha én lennék a célszemély, ugyanis olyannak tűnök, akit lehet pirítani. A megkeresés jól esett, ugyanis azt gondolom, valamit el kell érni ahhoz, hogy lehessen valakit roastolni. Számomra ez egy elismerés. Ebből kifolyólag egy percig sem gondolkodtam abban, hogy nem vállalom. Lassan egy éve járjuk az országot ezzel a műsorral, ez alatt az idő alatt pedig a magánéletben is nagyon összebarátkoztunk. Az eleje kicsit nehezen indult számomra, ugyanis ez egy brutálisan nehéz műfaj. Van egy tempója, amit meg kell tanulni. De azt gondolom egész jól belerázódtam – árulta el a gengszter rapper.


– A későbbiekben tervezed, hogy beállsz a stand uposok közé egy saját műsorral?
– Stand uposként nem gondolom, hogy fellépnék, de hamarosan megjelenik a könyvem, amihez egy előadást szeretnék kreálni, amit úgy gondoltam, a Dumaszínházon keresztül szeretnék a közönség elé vinni. Ilyen értelemben szeretnék együttműködni a színházzal.
– Elég sokrétű személyiség vagy. Hogyan illik bele a felelősségteljes apuka szerep a gengszter rapper stílusba?
– Külön kell választani a kettőt. Nyilván a lányom, Zoé, nem jön el velünk a koncertekre és az utána lévő bulikra, amikor meg otthon vagyok akkor teljesen másként viselkedem.


– Ugyanaz a Gangsta Zolee maradtál, mint Zoé születése előtt voltál?
– Azt kell mondjam, hogy még olyanabb lettem, mert több lett a meló. Amikor Zoéval vagyok, akkor igyekszem úgy működni, hogy neki a legjobb legyen. Egyrészt tanulni is kell már vele, mert első osztályos, de sűrűn megyünk játszóházba, sőt minap volt a magyar-szlovén jégkorong meccs, ahol együtt voltunk kint és szurkoltunk. Iskolába a hét három napján én viszem reggel, de majdnem minden délután én megyek érte – fejtette ki Ganxsta Zolee, aki hozzátette, ha Zoé az ő útjára szeretne lépni, akkor támogatná, de tulajdonképpen bármilyen szakmát is szeretne választani,  segíteni fog neki.


Ganxsta Zolee, annak ellenére, hogy imádja a kislányát, a jövőben nem tervez több gyermeket. Inkább a karrierjére koncentrál és fellépéseivel járja az országot.
– A Ganxsta Zolee és a Kartel együttesemmel folyamatosan járunk fellépni. A közeljövőben pedig különösen, ugyanis a huszadik évünket ünnepeljük. Mondhatni mindennap születésnapunk van. A közeljövőben Gyöngyösön és Kaposváron lépünk fel. De az összes fesztiválon – Campus, EFOTT, VOLT –, ott leszünk. Ezen kívül új dalokkal készülünk. Amire pedig büszkék vagyunk, az Argo 2 című filmben három dallal is benne vagyunk. Egyet kifejezetten erre írtunk, kettőt pedig Árpa Attila választott ki a meglévők közül – zárta szavait Ganxsta Zolee.

Névjegy

Ganxsta Zoltán (Zana Zoltán)

Születési idő: 1966. január 7.

Magassága: 183 cm

Szeme színe: kék

Csillagjegye: Bak

Díjak: Arany Zsiráf díj: 1998, 2000, 2001, 2003

Hobbi: jégkorong, labdarúgás

Zenekara: Ganxsta Zolee és a Kartel

Születési idő: 1966. január 7.

Magassága: 183 cm

Szeme színe: kék

Csillagjegye: Bak

Díjak: Arany Zsiráf díj: 1998, 2000, 2001, 2003

Hobbi: jégkorong, labdarúgás

Zenekara: Ganxsta Zolee és a Kartel -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!