Bulvár

2015.05.27. 10:01

Mégsem kegyetlen gyilkossági kísérlet, csak véletlen volt

A viszgáat szerint mégsem szándékosan akarta leszúrni férjét az a zagyvarékasi nő, aki ellen most zárult le a nyomozás.

Szoljon.hu

Lezárult a nyomozás a férjét hasba szúró zagyvarékasi asszony ellen – tudtuk meg Szabó Zoltántól, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság  sajtóreferensétől.

Súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a rendőrök a hatvanegy esztendős zagyvarékasi nő ellen, aki még február 21-én a délutáni órákban zagyvarékasi közös otthonukban szóváltásba keveredett férjével. A vita közben az asszony – aki éppen vacsorázott – a kezében lévő késsel megszúrta társát. A sértett a szakértői vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

Az asszony gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését, viszont azt állította, hogy nem szándékosan szúrta meg párját.
A napokban zárta le az ügyben indított nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság, az iratokat a Szolnoki Járási Ügyészség részére vádemelési javaslattal együtt
küldte meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!