Bulvár

2016.01.11. 10:29

Mosom kezeimet

A fene se érti már ezt az egész tudományos világot! Régóta vallom, hogy épp a civilizáció, az értelmes, gondolkodó ember egyre gyorsabban haladó szelleme fogja kipusztítani az emberiséget.

Mészáros Géza

Ezt az álláspontomat nap mint nap alátámasztják azok a hírek, melyeknek ellenkezőjét két nappal korábban közölte le a globális média, vagy két nap múlva jelenteti meg minden „igazságnak” a cáfolatát.

A legújabb gyöngyszem – természetesen az agyament brit kutatóktól: „Ne használj kézfertőtlenítőt, mert megfertőzödhet a kezed!” A legújabb ismeretek szerint ugyanis a kézfertőtlenítők lebontják a bőr külső védekezőrendszerét, használatuk a veszélyes anyagok bőrön át történő felszívódásához járul hozzá, ráadásul a baktériumok is utat nyernek a szervezetbe.E hír kapcsán indult meg a fantáziám! És lehet, hogy nem is utópisztikus az, ahogy majd jönnek sorban a világra szóló felfedezések: „Ne egyél, mert éhes leszel!; Ne igyál, mert szomjas leszel!; Ne aludj, mert álmos leszel!”, és hasonló újdonsült baromságok. Aztán utánanéztem, és megdöbbenve vettem tudomásul, hogy már vannak olyan tudományos eredmények, miszerint ha valaki sokat eszik, iszik és alszik, az valóban éhes, szomjas és álmos lesz. Úgyhogy egy ideig azon törtem a fejem, hogy mi tévő, mit évő legyek, mely információnak higgyek, hogy nagyobb bajba ne kerüljek.

Aztán határozottan úgy döntöttem, hogy lesz, ami lesz: eszem, iszom, alszom. Másokat viszont nem óhajtok befolyásolni, tegyen mindenki saját belátása szerint. Én mosom kezeimet! Csak abban vagyok bizonytalan, hogy fertőtlenítővel, vagy anélkül...

Címkék#x

Ezek is érdekelhetik