Bulvár

2017.04.18. 17:30

A 20 éves lányt választották meg a Szegedi Tudományegyetem arcának

Még hogy a nők vagy szépek, vagy szépek és buták? Határozottan cáfoljuk! Tessék csak megismerni a szolnoki Gaál Tímeát! A húszéves hölgyet választották meg a Szegedi Tudományegyetem arcának. Az öt nyelven beszélő szolnoki lány évek óta modellkedik.

Joó Zsuzsa– Iskolás éveim egy részét Abonyban töltöttem, majd Szolnokon folytattam. Az angol nyelv volt az első, amit elkezdtem tanulni, később, hatodikos koromban önszorgalomból a spanyollal ismerkedtem meg. A Vargában oroszból érettségiztem emelt szinten, az egyetemen pedig felvettem a szerb nyelvet is – meséli a húszesztendős diáklány, megsúgva, a szerb a kosármeccsek miatt „jött”: a szolnoki Olaj (és más csapatok) meccsein igen sokszor hallani szerb szavakat, e gyakran látogatott mérkőzéseken tetszett meg neki ez az idegen nyelv. Ráadásul Timi igen szerencsés: a nyelvek úgy ragadnak rá, mint másra a kosz.

A húszesztendős szépség egyébként szlavisztika-orosz szakra jár Szegeden, s bár ügyel arra, hogy tanulmányait a lehető legjobb tudása szerint végezze, egy kis modellkedésre mindig jutott és jut ideje.
– Voltam már haj- és sminkbemutatón, fotózáson, kipróbáltam, milyen szempillamodellnek lenni, de az igazi célom az, hogy tolmács legyek, és ezt a szakmát ötvözzem valahogy a szépségiparral – magyarázza, hozzátéve, ha a sors valaha külföldre veti, könnyebb boldogulni, ha nem csak magyarul tud megszólalni.

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Tímea (középen) udvarhölgyeivel és az Animal Cannibals tagjaival legutóbbi sikere után | Beküldött fotó
[/caption]

A megyénkbeli szépség tizenöt évesen végzett el egy modelliskolát Szolnokon, a szülei támogatásával.
– Anya és apa azóta is ott vannak minden bemutatón, versenyen. Most is így volt: beültek az autóba, leutaztak Szegedre, és az első sorokból szurkoltak nekem. Bevallom, ez nekem biztonságot ad… – bólogat Timi, majd elárulja azt is, a mai napig kikéri szülei véleményét, ha egy munka elvállalásáról van szó. Mert bizony ebben a szakmában nem árt észnél lenni...

– Mai napig él a sztereotípia, miszerint aki csinos, az ledér is, ráadásul nem túl okos. Azért jelentkeztem a mostani versenyre, hogy bebizonyítsam, ez nincsen így. Az pedig, hogy a verseny után néhány tanár külön is gratulált nekem, igen megtisztelő, bár nem hiszem, hogy a vizsgaidőszakban bármiféle előnyt fogok majd élvezni náluk – nevet a diáklány.
Gaál Timi úgy véli, most jutott el odáig, hogy jövőre, vagy talán utána az országos, „nagy” szépségversenyen is megmutassa magát, képviselve megyénket és különösen Szolnokot.
Mi nagyon szurkolunk neki!

Na de mi a helyzet a fehérneműkkel?

Timinél rákérdezünk, mi a helyzet a fehérnemű-bemutatókkal.

– Nem volt ilyen felkérésem még, nem is tudom, igent mondanék-e rá… A mostani versenyben is az tetszett, hogy az arcomat figyelték… Az biztos, hogy dolgozok „magamon”, hátha egyszer majd igent mondok rá. A 176 centis magasságomhoz szerintem éppen megfelelő az 58 kiló – vélekedik Timi, aki után persze, rendszeresen megfordulnak a fiúk. Ahogy mondja, a megjegyzéseket, bókokat meg kell tanulni kezelni.

– Nem volt ilyen felkérésem még, nem is tudom, igent mondanék-e rá… A mostani versenyben is az tetszett, hogy az arcomat figyelték… Az biztos, hogy dolgozok „magamon”, hátha egyszer majd igent mondok rá. A 176 centis magasságomhoz szerintem éppen megfelelő az 58 kiló – vélekedik Timi, aki után persze, rendszeresen megfordulnak a fiúk. Ahogy mondja, a megjegyzéseket, bókokat meg kell tanulni kezelni. Tímea (középen) udvarhölgyeivel és az Animal Cannibals tagjaival legutóbbi sikere után | Beküldött fotó -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!