SZOLNOK

2017.07.16. 17:00

Hét kérdése: várta már a vizes vébét?

– Nagyon vártam a megnyitót és az egész világbajnokságot – mondja a szolnoki származású világbajnok vízilabdázó, Drávucz Rita.

Czakó Nóra

Drávucz Rita

Fotó: Beküldött fotó

Czakó Nóra

– Mind a szervezők, mind a sportolók oldaláról kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz sikeres a lebonyolítás. Emellett nagyon szurkolok a hazai versenyzőknek, illetve még néhány olasz lánynak is, akik a csapattársaim voltak. Az ő szereplésüket is várom… bárcsak ott lehetnék egész nap az uszodában, hogy folyamatosan nyomon követhessem az eseményeket.

Drávucz Rita

Azért jó, hogy most nem sportolóként veszek részt a vizes ­vébén, mert így más sporteseményekre is ki tudok látogatni. Főként az úszás, a szinkronúszás és a vízilabda érdekel, de a toronyugrásra is kíváncsi vagyok, mert még nem láttam élőben.

Szabadidőmben próbálok minél több időt a családdal, barátokkal tölteni, ezért a vizes vébére is a férjemmel és a kislányommal együtt látogatok ki. A megnyitót a szolnoki, volt vízilabdás barátnőimmel néztem meg.

Kislányom, Flóra augusztusban lesz négyéves, ő is szeret a vízben lenni, és velünk együtt követi nyomon a sporteseményeket a tévében és élőben is. Mindenképpen szeretném őt is a sportra nevelni. Most főként­ a torna, a labdajátékok érdeklik, de szereti nézni Hosszú ­Katinka úszásait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!