12°
19°
11°

Közélet

2 hónapja
Ujvári László
Várossá nyilvánításának krisztusi korát ünnepelte szerda délelőtt a Tisza-tó legnagyobb települése, Tiszafüred. Az ünnepség keretében díjazták a közélet, a kultúra és az egészségügy kiemelkedő munkát végző szakembereit.
2 hónapja
Joó Zsuzsa
A Tiszazug sarkában található Tiszasasról sokan úgy gondolják, hogy neve a madárnévből ered. Ez valóban logikus is lenne, ha annak idején nem írták volna el a falu nevét. De ez történt.
2 hónapja
CZ.N.
Immár hetedik alkalommal rendezte meg a megyei baleset-megelőzési bizottság tegnap a baleset-­helyszínelő verseny megyei döntőjét.
2 hónapja
szoljon.hu
Sok-sok évvel ezelőtt, 1945. január 15-én Öcsödön lezuhant egy B-24-es repülőgép, tíz amerikai katonával a fedélzetén. Az egyenruhások mindegyike túlélte a becsapódást. A megsemmisült jármű alkatrészeit felhasználták: az értékesebbeket a szovjetek vitték el, a többit a helyi lakosok.
2 hónapja
Pénteken telt le a parlagfű-mentesítési türelmi­ idő, azaz eddig az időpontig kellett a növény terjedését megakadályozni a bel- és külterületeken egyaránt.
2 hónapja
– A közelmúltban emelték a Tisza-tó vízszintjét. Mi indokolta a lépést? – Fejes Lőrinc kiskörei szakaszmérnököt kérdeztük.
2 hónapja
Ujvári László
Egész évben zajlik a halasítás. A tározótér több pontján ezerszám helyeznek a vízbe horogérett példányokat. Június végén elkezdődött a háromnyaras pontyok telepítése.

Legolvasottabb

1
Mezőtúrnál halálra gázolt egy gyalogost a vonat
2
Frontális baleset történt a 4-esen, ketten meghaltak
3
Vízilabda BL: a mezőny és a döntő létszámát is növelik
4
Halálos baleset: mezőgazdasági vontatónak ütközött a motoros
5
Halálos karambol történt Abonynál
ENSZ-közgyűlés
Kőkeményen kiállunk a magyar érdekekért
La Liga / 1 órája
Messi mesternégyesével gálázott a Barcelona
Az FC Barcelona 6-1-re legyőzte a vendég Eibar együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának kedd késő esti mérkőzésén.
Gyász
Fájó szívvel emlékezünk SZŰCS BALÁZS (anyja neve: Kollár Franciska) halálának 16. évfordulójára ,,Hiányzik a hangod, kedves mosolyod jóságos szereteted, mely örökre itt hagyott, legyen tiéd egy szebb világ, az álmod ne zavarja már semmi más." Szerető felesége, lánya, veje, fia, menye, unokái és dédunokái Tiszaföldvár
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama SZÉKELY JÓZSEFNÉ (született: Krasznai Irén) 2017. szeptember 16-án, életének 89. évében elhunyt. Szeretett halottunk búcsúztatása 2017. szeptember 22-én, (pénteken) 11.30 órakor lesz a szolnoki Kőrösi úti temetőben. A gyászoló család
Mexikói földrengés / 1 órája
Száznál is több a halott, toronyházak omlottak le
RÁKÓCZIFALVA / 2 órája
Hátborzongató üzenettel is találkoztak már régiséggyűjtés közben
kincskereső kaland / 2 órája
A Jégtorony titkai a sarkvidéket járja be
Felemelő sztori / 4 órája
125 éves a melltartó
hétköznapi hős / 11 órája
16 ezer eurót talált a metrón egy diáklány, átadta a rendőrségnek 
vb-selejtező / 12 órája
A dánok egy félidőt hagytak női labdarúgóinknak