Közélet

2 hete
Ujvári László
Várossá nyilvánításának krisztusi korát ünnepelte szerda délelőtt a Tisza-tó legnagyobb települése, Tiszafüred. Az ünnepség keretében díjazták a közélet, a kultúra és az egészségügy kiemelkedő munkát végző szakembereit.
2 hete
CZ.N.
Immár hetedik alkalommal rendezte meg a megyei baleset-megelőzési bizottság tegnap a baleset-­helyszínelő verseny megyei döntőjét.
3 hete
szoljon.hu
Sok-sok évvel ezelőtt, 1945. január 15-én Öcsödön lezuhant egy B-24-es repülőgép, tíz amerikai katonával a fedélzetén. Az egyenruhások mindegyike túlélte a becsapódást. A megsemmisült jármű alkatrészeit felhasználták: az értékesebbeket a szovjetek vitték el, a többit a helyi lakosok.
3 hete
Pénteken telt le a parlagfű-mentesítési türelmi­ idő, azaz eddig az időpontig kellett a növény terjedését megakadályozni a bel- és külterületeken egyaránt.
3 hete
– A közelmúltban emelték a Tisza-tó vízszintjét. Mi indokolta a lépést? – Fejes Lőrinc kiskörei szakaszmérnököt kérdeztük.
3 hete
Ujvári László
Egész évben zajlik a halasítás. A tározótér több pontján ezerszám helyeznek a vízbe horogérett példányokat. Június végén elkezdődött a háromnyaras pontyok telepítése.

Legolvasottabb

1
Frontális baleset történt a 4-esen, ketten meghaltak
2
Villanyoszlopnak ütközött egy autó, ketten meghaltak
3
Lottinak még sosem volt születésnapja, idén iskolába megy
4
Holttestre bukkant a megvásárolt lakásban
5
A helyi cigányteleptől az orvosi egyetemig vezetett Guszti útja
vizes vb – úszás
Egy érem jutott a magyar úszóknak szerdán
Álomország / 2 órája
Új sorozatot készít a Simpson család alkotója
Matt Groening az új, középkori fantáziavilágban játszódó animációs sorozatot a Netflix online műsorszolgáltatónak készíti.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BENYUS ISTVÁNNÉ (született: Méhész Terézia) Hosszan tartó, súlyos betegsége következtében, életének 77. évében örökre megpihent. Felejthetetlen halottunktól 2017. július 28-án 15.00 órakor veszünk búcsút a tiszaföldvári temető ravatalozójában. A gyászoló család
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy KOVÁCS JÓZSEF a Szolnoki Szigligeti Színház anyagbeszerzője, gépkocsivezetője életének 59. évében 2017. július 19-én este, vétlen résztvevőként balesetet szenvedett és a helyszínen életét vesztette. A Szolnoki Szigligeti Színház saját halottjának tekinti. Búcsúztatása 2017. július 28-án 15.00 órakor lesz a törökszentmiklósi római katolikus temetőben. Szolnoki Szigligeti Színház és A gyászoló család
Kasszasiker / 5 órája
Megvan, hogy mikor támad újra Wonder Woman!
Mezőtúr / 5 órája
Pitbullok támadtak egy kiskutyára, de két bátor diáklány közbelépett
Szilvási Zsuzsa
özönvíz / 5 órája
Árvíz sújt több németországi települést, egy ember eltűnt
kellő önbizalom / 5 órája
Märcz Tamás: Úgy kell menni, mint az oroszok ellen
pazar végjáték / 6 órája
Legyőzte a görögöket a női pólócsapat
Csöbörből vödörbe / 7 órája
Így akadályozza meg a panda a nagytakarítást (videó)