Agresszív induló sebesség

2021.10.29. 14:37

Itt a világelső DDR5-memória, a FURY Beast DDR5

A Kingstoné az első új memóriaszabványt alkalmazó platform, amely a globális közönség számára is elérhetővé teszi a DDR5 teljesítmény és adatintegritás terén kínált fejlesztéseit.

Forrás: Shutterstock

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette a Kingston FURYTM Beast DDR5 piaci bevezetését. A modul egyidőben jelenik meg az Intel Z690 lapkakészlet és az „Alder Lake-S” kódnevű, 12. generációs Intel Core processzorokkal.

A sebességet, a kapacitást és a megbízhatóságot még magasabb szintre emelő Kingston FURY Beast DDR5 sokféle továbbfejlesztett funkciót kínál. Ide tartozik

az extrém sebesség mellett jobb stabilitást nyújtó ODECC (on-die ECC), a hatékonyságot növelő két 32 bites alcsatorna, és a modulba épített PMIC (power management integrated circuit), amely ott biztosítja a teljesítményt, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Az új, stílusos RAM ideális megoldás extrém játékkörnyezetben, a 4K+ felbontású videóstreamingnél, valamint nagy teljesítményű animáció és 3D rendering esetén is.

„Izgatottak vagyunk, hogy a DDR5 végre megérkezett, és most a Kingston FURY család részeként a gamerek és hobbifelhasználók számára is elérhetővé válik. Büszkék vagyunk rá, hogy a felhasználók abban a biztos tudatban építhetik ki megoldásaikat, hogy a Kingston FURY Beast DDR5 memóriát a világ vezető alaplapgyártói, köztük az MSI, az ASUS, az ASRock és a Gigabyte is tesztelték és jóváhagyták” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA-régió DRAM üzletágának vezetője.

A rendkívüli sebességnövekedést és a 4800 MHz-es frekvenciaszinten Plug N Play működést nyújtó memóriamodul

ideális választás a következő generációs platformjaiktól nagyobb teljesítményt váró játékosok és hobbifelhasználók számára.

Ráadásul a Kingston FURY Beast DDR5 Intel XMP 3.0-ra felkészített és tanúsított megoldás, ami azt jelenti, hogy a felhasználók egyszerűen és stabilan megvalósíthatják a túlhúzást (overclockingot). Az új funkciók egyedülálló játékélményt biztosítanak, két testre szabható profillal a sebesség és az időzítés beállításához.

A Kingston FURY Beast DDR5 megvásárolható 16 GB-os különálló modulként és kettes csomagokban, 4800 MHz és 5200 MHz sebességgel. A memóriához teljes élettartamra kiterjedő korlátozott garancia jár – kiegészítve a Kingston legendás megbízhatóságával.

A Kingston FURY Beast DDR5 funkciói és specifikációja:

• Magasabb induló sebesség: A 4800 MHz-es induló sebességgel a DDR5 50%-kal gyorsabb a DDR4-nél.

• Megnövelt stabilitás a túlhúzáshoz: Az ODECC (On-die ECC) akkor is segít fenntartani az adatintegritást és a maximális teljesítményt, amikor a felhasználó feszegeti a technológia határait.

• Nagyobb hatékonyság: A dupla memóriablokkal és lökethosszal, valamint két független 32 bites alcsatornával rendelkező DDR kivételes adatkezelési képessége különösen a legújabb játékok, programok és a nagy teljesítményigényű alkalmazások futtatásakor szembetűnő.

• Intel® XMP 3.0-kész, tanúsított modul: Fejlett, előre optimalizált időzítések, sebesség és feszültségszint a teljesítmény túlhúzásához; felhasználó által testre szabható, új profilok mentése a programozható PMIC segítségével.

• A világ vezető alaplapgyártóinak tanúsítása2: Tesztelt és jóváhagyott modul, amellyel magabiztosan lehet építkezni és frissíteni a preferált alaplapon.

• Alacsony profilú hűtőborda: Az új formatervű hűtőborda a merész stílust és az új hűtési funkció előnyeit ötvözi.

• Kapacitás:

o 1 db – 16 GB

o Kettes csomag – 32 GB

• Frekvenciaszint: 4800 MHz, 5200 MHz

• Késleltetés: CL38, CL40

• Feszültségszint: 1,1 V, 1,25 V

• Üzemi hőmérséklet: 0°C-85°C

• Méret: 133,35 mm x 34,9 mm x 6,62 mm

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!