Moonfall

2022.01.31. 12:15

Földöntúli védelmet biztosít a Kaspersky Roland Emmerich legújabb sci-fijében

Egy globális kiberbiztonsági vállalat kulcsszerepet játszik a Moonfall hőseinek védelmében a Föld megmentésére irányuló történelmi küldetésük során.

Mi lenne, ha ez emberiséget egy napon természetes kísérője, a Hold fenyegetné?

Ezt a témát járja körül az új sci-fi katasztrófafilm, a Moonfall, amelynek írója és rendezője a nemzetközi hírnévnek örvendő Roland Emmerich, társírói pedig Harald Kloser és Spenser Cohen. A film izgalmas történetet mesél el arról, hogy egy rejtélyes erő kibillenti a Holdat az ismert keringési pályáról, és a Föld felé löki.

A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, az általunk ismert élet végveszélybe kerül. A becsapódásig már csak néhány hét van hátra, a bolygó a teljes megsemmisülés szélén áll. Ebben a helyzetben az emberiség sorsa a NASA vezetője és egykori űrhajósa, egy kegyvesztett kollégája és egy összeesküvés-elmélet szakértő kezében van. Ezek a valószínűtlen hősök egy látszólag lehetetlen, kétségbeesett küldetésre indulnak az űrbe, hátrahagyva szeretteiket, hogy aztán kiderüljön: a Hold nem is az, aminek hisszük.

Az izgalmas filmben hőseink egy kiszuperált űrsikló fedélzetén indulnak a Föld megmentésére irányuló útjukra, amelynek során a Kaspersky rendszerei biztosítanak számukra védelmet. Az ismeretlen veszélyek közepette a Kaspersky rendszerei felelnek a sorsdöntő küldetés biztonságos lebonyolításáért.

A Moonfallt most, 2022 februárjában mutatják be világszerte a mozikban.

A technológiai megoldások és innovációk lelkes szószólójaként a Kaspersky már régóta támogatja az űrtudomány területén indított kezdeményezéseket. A vállalat aktívan támogatja az űrkutatást, ennek jegyében partneri együttműködésre lépett a Gagarin Űrkutató és Űrhajóskiképző Központtal, és speciális kiberbiztonsági képzést biztosít az űrhajósok, valamint a központban dolgozó informatikusok számára.

A Kaspersky a Starmus fesztivált is támogatta: az évente megrendezett esemény a tudomány ma művészet és zene területeit egyesítve hozza össze az ismert tudósokat, előadókat és űrkutatókat, és inspirálja a briliáns elmék következő generációját. A vállalat egy űrszemét-eltakarító startuppal is együttműködött azzal a céllal, hogy tudatosítsa az űrszemét problémáját, és ráirányítsa a világ figyelmét a nagy potenciállal rendelkező fiatal technológiai projektekre.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!