Ország-világ

2021.01.28. 18:00

5 képtelen átverés a közösségi oldalakról

Akad, aki bármit megtenne követői számának gyarapításáért: megfiatalodik, vagy útra kel.

Forrás: Shutterstock

Kedvencünk a kínai vlogger, akinek már a neve is mókás volt: Her Royal Highness Qiao Biluo, azaz Királyi felsége, Qiao Biluo néven működött.

Az „aranyos istennőként” emlegetett influencer videófilterekkel fiatalította magát, míg egyszer az élő videóközvetítés kellős közepén egy technikai hibából adódóan ki nem kapcsolt az effekt. Rögvest kiderült, hogy a gyönyörű fiatal lány valójában 58 éves molett nő.

Ekkorát persze nem tud bárki lódítani, Logan Paul mindössze színvakként mutatta be magát. Ha már színvak, mutatott is egy napszemüveget, ami gyógyítja a színvakságot.

Valójában persze nem volt színvak, s a napszemüveg sem orvosolta a problémát. Utóbb azzal védekezett, hogy csak be akarta mutatni, milyen is színvaknak lenni – bár kicsit túlzott, mondta.

A sikeres influencer Tiffany Mitchell fotósorozatot tett közzé az Instagramon, amelyben motorkerékpár-balesetét dokumentálta.

Az aggályos baleset képein mindenesetre jól látható a szponzor SmartWater palackja.

Lisa Li influencer látványosan elegáns életmódját posztolta – valójában egy koszos, lepattant lakásban tengette napjait.

Jól csomagolt füllentéseit főbérlője leplezte le, aki videón mutatta be a lakásban talált penészes ételeket, mosatlan edényeket, kutyaürüléket és egy koszos ketrecet. Később Li bocsánatot kért és nekiállt takarítani a lakást. Videója nyilvános önbírálatig fajult.

A 28 éves Johanna Olsson drága párizsi luxusutazáson volt.

Sokan észrevették azonban, hogy vélhetően ki sem tette a lábát hazulról, s a tündöklő utazás ügyetlen Photoshop csinálmány csupán.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!