120 Hz frissítés

2021.02.24. 10:00

A „misztikus” divatot erősítik az új Samsung tabletek

Látványos árnyalatban jelenik meg a Galaxy Tab S7 és Tab S7+, tablet, a Samsung prémium eszközökből álló portfóliója is tovább bővül. A Misztikus kék színben érkező tabletek természetesen One UI 3 szoftverrel és 120 Hz képernyőfrissítéssel jönnek.

Forrás: Shutterstock

A One UI 3 szoftverfrissítést a Galaxy Unpacked 2021 eseményen mutatta be a Samsung, a fejlesztések pedig a tabletek teljesítményét is tovább javították. A Tab S7 modellek hatékonyabban működnek együtt az új Galaxy S21 okostelefonokkal és a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval.

A felhasználók könnyedén válthatnak az egyes eszközök között és egyszerűen másolhatnak szövegeket vagy képeket a telefonjukról a Misztikus kék Galaxy Tab S7-re. A One UI segítségével könnyen megnövelhető a munkaterület, a Tab S7 vagy S7+ PC-vel összekapcsolva akár másodlagos képernyőként is használható.

A Misztikus kék Tab S7 és az S7+ egyaránt 120 Hz-es frissítési rátával érkezik,

a Tab S7 11 colos LTPS TFT kijelzővel, a Tab S7+ pedig 12,4 colos Super AMOLED kijelzővel.

A Galaxy Tab S7 és S7+ tabletek könnyedén működnek együtt más Samsung Galaxy termékkel. Az Automatikus kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval szinte azonnal válthassanak az audiotartalmak között. Az eszköz ilyenkor automatikusan vált a csatlakoztatott Tab S7 vagy S7+ és az okostelefon között. Bejövő hívás esetén így azonnal a beszélgetésre koncentrálhatnak, majd ismét visszatérhetnek a zenéhez.

A Tab S7 Wi-Fi verziója 259 990, az LTE változat 294 990, a Tab S7+ Wi-Fi pedig 334 990 forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!