Vetítőgép helyett

2020.06.27. 06:00

A világ első LED képernyőtechnológiás mozija

A vetítő nélkül kialakított moziteremben Dolby Atmos hangzással válik teljessé a képi élmény.

Forrás: Shutterstock

Tajvanban nyílt meg a világ első LG LED Cinema Display technológiával felszerelt moziterme. Az egyedi képi élmény a Dolby moziszerver-megoldásával és Dolby Atmos hangzással válik teljessé.

Tényleg moziméretű kijelző

14 méteres szélességével és 7 méteres magasságával a hatalmas LG kijelző egészen részletes 4K képmegjelenítésre képes, a színek széles skálájával.

A hagyományos digitális projektorokkal ellentétben az LG rendszere a teljes képernyőn torzításmentes képminőséget biztosít. Mivel képes egyesével vezérelni képpontjait, a mozikijelző kiváló kontrasztarányt és hihetetlenül pontos színvisszaadást garantál.

Az LG és a Dolby Laboratories szoros együttműködésének eredménye, hogy a mozikijelző beépítve kínálja a Dolby IMS3000 típusú médiaszerverét. A Dolby IMS3000 lehetővé teszi, hogy a filmek teljes Dolby Atmos hangzás kíséretében fussanak a képernyőn, így a nézőket szinte körülölelő, széles hangtér jön létre, amely tökéletes párhuzamban van a képernyőn megjelenő mozgásokkal.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!