Járvány

2020.04.06. 14:57

A Vivre.hu a hagyományos kiskereskedőket támogatja

Románia és Kelet-Közép-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs áruháza várja az offline üzlettel rendelkező kiskereskedőket.

Forrás: Shutterstock

A jelenlegi helyzetben az offline kereskedelem nehezen éri el célközönségét. A hagyományos kereskedelem és a vásárlók támogatásának érdekében, akik biztonságosan szeretnék élvezni az általuk választott termékek előnyeit,

a Vivre felajánlja weboldalait és mobilalkalmazásait a kiskereskedők számára,

akiknek hozzáférést biztosít a havi több mint hatmillió látogatóval rendelkező felülethez.

A portál kapocsként szeretne működni az offline kereskedők és a vásárlók között, akik otthonuk biztonságából kívánják elérni az általuk választott termékeket. Ezért megnyitják a Vivre.hu kapuit minden olyan lakberendezési kiskereskedő számára, aki hozzáférést kér a portáljukhoz.

Április 3-tól minden csatlakozni akaró magyar kiskereskedő számára elérhetővé válik a weboldal.

A Vivre Közép-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza, amelynek tematikus kínálata kilenc országban, Romániában, Bulgáriában, Csehországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Szlovéniában érhető el. A 2012 áprilisában alakult vállalat mostanra több mint 750 000 vásárlóval és 4 millió feletti sikeres megrendeléssel büszkélkedhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!