Izgalmas kihívás

2021.06.19. 06:00

Bárki jelentkezhet a TikTok Step & Repeat valóságshowjára

A Glamhive és a Mary Kay Global Design Studio bejelentette, hogy – a világon első alkalommal – megrendezi az egyéni stílusokat bemutató, globális, Step & Repeat elnevezésű TikTok valóságshow-t.

Forrás: Mary Kay Inc.

Fotó: Daryll W. Williams

A shownak a világ minden tájáról a divat, a smink és a frizurakészítés terén legtehetségesebbnek bizonyuló TikTok felhasználók lesznek a főszereplői.

A Step & Repeat közreműködői közt számos sztár és híresség is szerepel, ideértve a hírességek kedvelt stílustanácsadóját és jelmeztervezőjét, Johnny Wujeket, aki a házigazda szerepét tölti be, valamint a világhírű stílustanácsadót, Nicole Chavezt, a sztárfodrászt, Andrew Fitzsimons-ot és a Fashion Bomb Daily vezérigazgatóját és alapítóját, Claire Sulmers-t.

A Step & Repeat öthetes verseny és egyben mentorálási program is,

amelyben divattanácsadók, sminkmesterek és hajszobrászok versenyeznek világszerte a gyors ütemet diktáló TikTok platformon, azzal a céllal, hogy minél nagyobb üzleti sikert érjenek el.

A TikTokon június 22-én kezdődő nemzetközi versenyre bárki benevezhet.

A show elindításával globális színpadot biztosítsanak bárkinek, aki szeretne betörni a nemzetközi piacra, és megismertetni a világgal a ruhatervezés, stílustanácsadás, sminkelés vagy frizurakészítés terén birtokolt tehetségét.

A Step & Repeat házigazdája, Johnny Wujek (akinek híres kliensei közt megtalálható Katy Perry és Mariah Carey is) minden héten kihirdet egy tematikus kihívást, amelynek alapján

a TikTok felhasználók összeállítják a kihirdetett témához legjobban illő ruházatot, illetve elkészítik az azt legjobban tükröző sminket vagy frizurát.

A versenyzők által elkészített videókban szerepelnie kell a show saját hangeffektusának („Step & Repeat”), a #stepandrepeat hashtagnek és az egyes kihívásokhoz tartozó hashtagnek, lehetővé téve, hogy a show zsűrije megtalálja a benevezett videókat.

A show hírességek közül kikerülő zsűrijének tagjai a következők: Nicole Chavez (akinek sztárkliensei közé tartozik Scarlett Johansson, Kristen Bell és Catherine Zeta-Jones), Claire Sulmers (a média- és e-kereskedelmi cég, a Fashion Bomb Daily vezérigazgatója és alapítója), valamint Andrew Fitzsimons (akinek ügyfélkörébe tartozik többek közt a Kardashian klán is).

A hírességek kedvelt stílustanácsadói:

Meg Chapman és Jordan LaValle, The Closet Files

Kesha McCleod, vizuáliseffekt-szakértő/stílustanácsadó/szerző

Janelle Miller, a hírességek kedvelt stílustanácsadója

Tara Swennen, a hírességek kedvelt stílustanácsadója

Sonia Young, a hírességek kedvelt stílustanácsadója

Jennifer Rade, a hírességek kedvelt stílustanácsadója

Kedvelt sminkmesterei:

Quinn Murphy, sminkmester

Mary Wiles, sminkmester

Kedvelt hajszobrászai:

Laura Rugetti, sztárfodrász és a The Beauty Can tulajdonosa

Larry Sims, sztárfodrász

Quentin Thrash, sztárborbély és férfiruha-tervező

Sheridan Ward, sztárfodrász

Borítóképünkön Nicole Chavez

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!