Csak önnek, csak most

2019.08.23. 13:27

Drágaszágom! Rendelhető milliárdosoknak az új iPhone

Az orosz luxuscég, a Caviar nem aprózza el a dolgot, már most készít előrendelhető, saját iPhone-t. Hogy mi van benne, nem számít.

Hogyan is lehetséges iPhone 11-est kínálni augusztusban, amikor még csak kósza pletykák járják arról, hogy milyen lesz a következő, szeptemberben bemutatandó Apple okostelefon?

A válasz egyszerű: nagyon drágán kell adni, s nem is telefont kínálni, hanem csak kvázi egy olyan tokot, ami

49 ezer 400 dollárba, azaz átszámítva, kerekítve mintegy 15 millió forintba kerül.

Mint az alábbi képen látható, a Caviar cég iPhone 11-es Space Phone nevű készüléke igazán szépen feldíszített darab. Hogy belül mi van, a reménybeli vevőnek nem érdekes, csak a hátlapját mutatják.

A Caviar az alábbi demó videójában közli is, hogy az Apple szeptember 11-én mutatja be az új iPhone-t, de azért náluk már online előrendelhető.

Apró elírás, hogy valójában szeptember 10-én lesz a bemutató. Ehhez képest legutóbb a szintén méregdrága Tourbillont sikerült helyesírási hibával „toubillon”-nak írni. Íme a videó a 15 milliós iPhone-ról:

Mivel a Caviar által árusított iPhone 11-est a holdra szállás 50. évére időzítik, a kevlárból és titániumból készülő drágaság tűz-, víz-, fagy- és ütésálló lesz. A gyártó egyenesen azt állítja, hogy az iPhone 11-es

jól felhasználható leszállásra a Holdon.

A készülékházban lesz valódi meteorkő, drágakő és állítólag a Hold egy igazi darabja, valamint a hátlapján ismét valódi tourbillon szerkezet működik majd. (Ezúttal helyesírási hiba nélkül.)

Aki sokallná az árát, annak ott van például az Arany Sejk iPhone, az mindössze 36 ezer 390 dollárért (mintegy 10 millió forint), de az egyszerűbb tucatmodellek már 5 ezer dollárért (másfél millió forint) is megrendelhetők. És igen, a szállítás ingyenes.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!