megvan a dátum

2020.07.07. 19:30

Eddig titkolt játékokat is leleplez végre a Microsoft

A legutóbbi, balul sikerült bemutató után a cég most igyekszik kiköszörülni a csorbát.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Roman Samborskyi

Nagy csalódás volt a Microsoft első Xbox Series X-es játékokat is bemutató online közvetítése, hiszen a vállalat semmi érdekes újdonsággal nem tudott szolgálni a következő generációs címekre tűkön ülve váró közönségnek – írja az Origo. A Sony már sokkal jobban vette az akadályt, a hasonló internetes műsorán képes volt jó néhány valóban érdekes játékot bejelenteni vagy megmutatni, plusz leleplezte a PlayStation 5 kinézetét is.

A Microsoft persze szeretné kiköszörülni a csorbát, végre bejelentette a saját stúdiói által készített játékokra fókuszáló Xbox Games Showcase játékbemutatóját. Az online közvetített esemény magyar idő szerint 2020. július 23. este 6 órakor veszi majd kezdetét, a Halo: Infinite játékmenet mellett pedig számos eddig titkolt játék leleplezésére számíthatnak az érdeklődők.

Potenciálisan rossz hír, hogy az olcsóbb és gyengébb Xbox Series S bejelentése nem fog megtörténni; az aktuális pletykák szerint a Microsoft augusztusban mutatja majd be a kettes számú, következő generációs játékkonzolját.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!