Menő egészségőr

2019.04.05. 18:00

Hazánkba értek a Huawei okoskütyüjei

Párizsban mutatta be új okoskiegészítőit a kínai óriás.

A Watch GT sorozat új tagjai, a Classic, a Sport és az Elegant okosórák innovatív duál chipkészletet és intelligens architektúrát kaptak, így a felhasználó tevékenységétől függően könnyedén képes váltani a teljesítményre szabott – és az energiatakarékos üzemmódok között.

Két hetet bír

A Watch GT Sport változat kéthetes üzemidőt biztosít az olyan tipikus funkciók használatával, mint az egész napos pulzusmérés, az éjszakai alvási funkció, heti 90 perc edzés, valamint az értesítések kezelése.

Persze az új változatok támogatják az úgynevezett triatlon módot is, amely az úszás – a modellek 5 atmoszféra nyomásig vízállóak -, a biciklizés és futás egészét rögzíti és követi, beleértve a pihenőidőket is. A triatlon mód egy frissítés lévén később a Classic és a Sport változatokban is elérhetővé válik.

Folyamatos, valós idejű pulzusmérés

Rendkívül hosszú üzemidejével és TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiájával a Watch GT állandó, 24 órás folyamatos pulzusmérést biztosít aktív és pihenő szívritmus mellett is. A MI – támogatott algoritmusoknak köszönhetően az eszközök képesek valós időben, nagy precizitással figyelni a felhasználó pulzusszámát.

Sport üzemmódban előre betáplált adatok megadásával a felhasználó könnyedén változtathat az edzés intenzitásán. Pihenő üzemmódban az okosórák automatikusan figyelik és rögzítik a felhasználó pulzusát.

A TruSleep 2.0 funkció lehetővé teszi az alvásminőség megfigyelését. A valós idejű pulzusmérés, a légzésfigyelés és big data elemzés segítségével a készülékek tulajdonosai közel kétszáz javaslat közül választhatnak, hogy javíthassák alvásuk minőségét.

Eljött a Huawei Band 3 ideje is

A gyártó legújabb okosórái mellett bemutatta az új Huawei Band 3 okoskarkötőt is. A 0.95 hüvelykes AMOLED HD kijelzővel felszerelt eszköz valós idejű pulzusmérést, alvásfigyelést és többféle egészségügyi funkciót is kínál a felhasználók számára.

A karkötő hasznos társa a vízi sportokat űző felhasználóknak: a Band 3 úszási tanácsokkal látja el tulajdonosát, a megfelelő erőkifejtés és teljesítmény elérése érdekében.

Borítókép: Huawei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!