Már Magyarországon

2021.02.14. 15:00

Itt az ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektor

Az őszi Life Unstoppable virtuális konferencián mutatta be a Samsung a legújabb, ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektort, a Premiere-t.

Forrás: Samsung

Holnaptól hazánkban is kapható a Premiere maximálisan 130- és 120 colos kép kivetítésére alkalmas verziókban.

A készülékek

a lézer fényforrás technológiával 4K felbontásra képesek.

A Premiere LSP9T a Samsung első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező projektora, amely a három csatornás lézertechnológiának köszönhetően kontrasztos és részletes képet jelenít meg a sötét és világos jelenetek közötti átmenetekben is, akár 2800 ANSI lumenes fényerősséggel. A Samsung projektorok között elsőként támogatja a Filmkészítői módot is, amellyel a felhasználók úgy tekinthetik meg a filmeket, ahogy azt a rendező megálmodta.

A projektoron megtalálható a Samsung Smart TV platformja és számos tartalomgyártó partner streaming alkalmazása, valamint olyan mobilos megoldások, mint a Tap View, vagy a képernyőtükrözés.

Kompakt, helytakarékos kialakításának köszönhetően illeszkedik bármely tér berendezéséhez: az ultrarövid vetítési távolságú projektor akár a falhoz egészen közel helyezve is működtethető. Könnyen felszerelhető és a letisztult kialakításának köszönhetően a legtöbb enteriőrhöz illik.

Az eszköz beépített mélynyomóval és Acoustic Beam térhangzással érkezik, így külső hangrendszer csatlakoztatása nélkül is házimozi élményt kínál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!