6,4 hüvelykes kijelző

2019.03.04. 08:50

Nem csak méregdrágán van Samsung mobil

Eredeti megoldásokat hozott a középkategória szegmensébe az új Samsung Galaxy A széria első tagja.

Fotó: Shutterstock

A Galaxy A50 a felhasználók számára legfontosabb funkciókban kínál meghatározó fejlesztéseket.

Ilyen újítás a méretes, 6,4 hüvelykes, FHD+ (1080x2340) Super AMOLED Infinity-U képernyő, a 4000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően hosszan tartó teljesítmény és persze leginkább a kamera.

Három kamerát kapott a hátlapjára

Az A50 tripla kamerájának ultraszéles látószögű lencséjével a teljes horizont befogható, míg a 25 MP-es főkamera igen éles képeket készít. Nem csak napfényben: az innovatív lencse rosszabb fényviszonyok között több fényt gyűjt és csökkenti a zajt a képen, így sötétben is rábízhatjuk magunkat.

A mélységérzékelő funkcióval is felszerelt kamera Élő Fókusz lehetőséget is kínál, amellyel megválaszthatjuk, melyik részletet hangsúlyozzuk ki a képen.

AI kamerával könnyebb elkapni a pillanatot

A Jelenetoptimalizáló húsz különböző helyzetet képes felismerni és feldolgozni, a Hibaérzékelő funkció pedig biztosítja, hogy ne maradjunk le a legjobb portréfotó lehetőségekről. A Bixby Vision a kamera és a mesterséges intelligencia eszközeivel segít az online bevásárlásban, a fordításban és az információkeresésben is.

Annak, aki szereti kissé szépíteni a valóságot

Az előlapi kamera Élő Fókusz funkciójával finoman elmoshatjuk a kép hátterét, így remek önarcképeket komponálhatunk.

A képernyőn található ujjlenyomat-olvasóval a Galaxy A50 könnyen feloldható anélkül, hogy a telefon fogásán változtatni kellene. A készülék négy karakteres színben, kényelmes, vékony és enyhén ívelt kialakításban érkezik.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!