Online és offline

2020.09.21. 18:00

Ötszáz érintésmentes automatát telepít az eMAG és az Extreme Digital

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal egyszerűen és érintésmentesen átvehetők a megrendelt termékek.

Forrás: Easybox

Idén év végéig Budapesten száz helyszínen létesülnek automaták, s jövő év végére pedig a tervek szerint az ország legnagyobb, ötszáz helyszínen működő csomagautomata-hálózatát működteti majd az eMAG és az Extreme Digital.

Az automatákat elsősorban bevásárlóközpontokban, forgalmasabb közlekedési csomópontokon, benzinkutakon és szupermarketek parkolóiban tervezi telepíteni a két kereskedelmi márka; de a lakóparkok, népszerű lakóövezetek és lakótelepek sem maradnak ki a térképről, így tényleg úton-útfélen Easybox automatába lehet majd botlani.

Az Easybox csomagautomatákat egyedi fejlesztésű szoftver szolgálja ki, és a cég házon belül szolgáltatja a működtetésükhöz szükséges komplex logisztikai hátteret is. Ha a megrendelt termék raktáron van, az Easybox csomagautomatákban eMAG-, Extreme Digital-, és Fashion Days-rendelések aznapi átvétele is lehetséges lesz.

Az automatás átvétel sokkal gyorsabb az emberi közreműködést igénylő átvevőpontokénál: nagyjából 30 másodpercet vesz igénybe, hiszen a megrendelőnek csupán a telefonjára érkező QR-kódot kell leolvastatnia az automatával a termékét tartalmazó fiók kinyitásához, ami a járványhelyzetben biztonságosabb a PIN-kódok használatánál.

Folytatja offline terjeszkedését is az eMAG

A piacvezető online kereskedő első, Erzsébet körúti lévő üzlete után egy nagyobb alapterületű bemutatótermet nyitott a budapesti Mammut bevásárlóközpontban. A budai üzletben szeptember 21. és 27. között nyitási akcióval várják az érdeklődőket, amelynek keretében a slágerterméknek számító okostelefonok, tévék mellett true wireless fülhallgatók, okosórák és háztartási eszközök lesznek elérhetők jelentős kedvezménnyel.

Az első bolt hasonló akciós napjai alatt hosszú sorok alakultak ki, ezért előzetesen is arra kérik az üzletébe érkezőket, hogy tartsák be a járványhelyzet miatt előírt maszkviselési és távolságtartási előírásokat. Az üzletben maszk és kézfertőtlenítő használata mellett plexifalakkal, illetve az üzlettér és a raktár speciális fertőtlenítésével védekeznek a koronavírus ellen.

Borítóképünkön az Easybox csomagautomata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!